Buna
sa citesti mult si bine/sa iti faci temele/sa o ajuti pe mami la treburile gospodaresti/sa te joci pe calculator, sa desenezi/sa iti faci curat in sifonierul tau..in ziua de azi nu te poti plange ca te plictisesti, invata sa crosetezi/sa impletesti.
O seara buna
Clubul Plictisitilor Anonimi.
Impartaseste-ti experienta, puterea si speranta, cu scopul de a-ti rezolva problema si de a-i ajuta si pe altii sa se insanatoseasca de pe urma plictiselii.
Singura cerinta pentru participarea ca membru este dorinta de a inceta plictiseala.
Ai inteles? Deci, daca incetezi sa te mai plictisesti, esti primit in Clubul Plictisitilor Anonimi si...dar atunci de ce sa mai intri in club daca incetezi sa te plictisesti?!
Scuze, ma cam strange logica, e greu si cu plicitiseala asta...
Se spune ca oamenii care se plictisesc sunt de fapt plictisiti de propria persoana... Gaseste-ti un hobby invata o limba straina, sa canti la un instrument, fa-ti temele, fa-ti ordine prin casa, scrie povesti, poezii, picteaza, deseneata, adopta si ingrijeste un animalut de companie, viziteaza-ti rudele si prietenii, iesi la plimbare cu familia sau colegii, apuca-te de un sport, uita-te la seriale, filme citeste carti sau reviste
Uita-te la asta si vezi daca te ajuta
http://www.clopotel.ro/......la-89.html
este un video ce sa faci cand te plictisesti
Omg ...eu la 10 ani nu stateam o clipa locului
Eu zic sa profiti din plin de timpul pe care il ai sa te joci ...ca practic asta face la 10 ani
Bineinteles,nu neglija scoala,scoala pe primul loc Dar ce ai putea sa faci? Sa citesti, sa iesi afara cu prietenii, inventeaza jocuri, fi creativa, gaseste-ti de lucru
Eu am 14 anisori si mereu imi gasesc sa imi fac si timp liber, parerea mea e ca cea mai frumoasa varsta e cea de 14 ani, prima oara cand te consider mai matur ca de' ..iti faci buletinul,te indragostesti,esti lasat mai liber,dar ai si mai multe responsabilitati
In fine, deci acum pe bune, daca stai sa te gandesti poti sa iti faci repede de lucru, de exemplu cand ma plictiseam incepeam sa desenez sau sa-mi scriu in jurnal, sau ma uitam la un film
Noapte buna
Buna.Pai poti sa te uiti la un film.Sa mai iesi afara.Sa iti inviti sau sa mergi la o colega/prietena, sa citesti ceva, sa te joci un joc pe calculator, sa o ajuti pe mama ta, sa scrii in plus la o materie care iti place foarte mult, sa o ajuti pe mama ta, sa vorbesti la telefon cu cineva, sa iti mai vizitezii rudele sau sa mergi in parc
Pentru vărsta ta nu este bine să stai pe net. Incă ești mică. Joacă-te cu păpușile. I
Hey! :* Pentru ca ai 10 bani ar fi bine sa : lasi calculatorul de o parte ( poti intra dar nu ca niste colegi obsedati ca ai mei 8 ore pe zi, se joaca niste prostii de jocuri ), sa desenezi, sa pictezi, sa dansezi ( sa te duci la niste cursuri, e foarte misto, comunici cu alti copii si inveti sa dansezi si in acelasi timp faci si sport ), sa ii intrebi pe ai tai daca ai voce ( poti sa te apuci de cantat, eu nu am stiut ca am voce pana la 12 ani, sunt in corul scolii acum ), poti sa citesti ( ce vrei tu, nu carti plcitisitoare ), poti sa stai cu familia ( verisori cu care te intelegi bine, mama, tata, fratele/ sora etc. ) si cel mai important iesi pe afara cu prietenii, joaca-te adevar sau provocare, flori fete si baieti, pititea, fotbal ( chiar daca esti fata poti juca, si eu joc ), poti gati ( o rogi pe mami sa umble la cuptor / aragaz ca sa nu faci vreo prostie, dar te poti descurca sa faci clatite, inghetata, pizza :* ). Succes!
Poate ai vrea sa fi admina pe pagina mea --> https://www.facebook.com/......3749892853
Spune-le parintilor tai se petreaca mai mult timp cu tine in acest fel vei devenii o tanara cu un iq destul de normal si acceptabil!
in caz contrar plictiseala asta a ta va naste alti plictisiti care va costa pibul romaniei!
-sa citesti ceva
-sa joci jocuri (in aer liber :3 adica afara) cum ar fi şotron, sa sari coarda etc
-sa desenezi ceva
-sa te uiti la DESENE -_-
-sa te uiti la un film
-sa te joci pe calculator
-sa stai pe fb(facebook)(daca ai) si daca ai si nu ai ce face, creaza-ti o pagina!
-sa vorbesti cu prietenele la telefon sau sa va intalniti sau sa vina ele la tine etc.
-sa iesi in oras :3 (daca te lasa =D)
-sa iti alegi tinute cum te imbraci la scoala etc
... Fundă? :*
Distreaza-te cu prietenii pe-afara, fa-ti temele, gasesteti un hobby, apuca-te de un sport daca vrei sa te menti in forma si sanatos, cel mai important distreaza-te, pentru vei creste si nu o sa mai ai timp de joaca asa mult vor venii teze, examene, mai multe teme si o sa regreti can u te-ai distrat cand erai mic ^.^
Iesi si tu si te mai primbla cu bicicleta sau du-te intr-un parc si stai cu prietenii si te distreaza ia o carte si citeste despre ceva ce iti place tie...
Roaga-i pe parintii tai sa iti ia un animal de companie sa ai cu cine te juca, de preferat un catelus (citeste, deseneaza, cheama colege la tine sa va jucati)
Du-te si infinteaza cu prieteni tai un club impotriva plictiselei
Ai sa vezi ca nu o sa te mai plictisesti
Citeste o carte, iesi pe afara joaca-te fotball cu prietenii cautati un joc interesant pe calculator.
Ai scoala 5/6 ore din zi. Poti sa iesi pe afara cu prietenii sau sa-i aduci chiar la tine. Mai pierzi vremea pe calculator. O ora temele si la 9 te culci.
Bogdaninteligentul întreabă: