Cool I just got a free Minecraft gift code at http://freeminecraft.cc
Stai și freacă menta! De citit nu-ți recomand, asta doar dacă vrei să te plictisești și mai tare și vrei să devii un ciudat din ăla vai capu lui! Vizionează filme, stai pe pc și joacă jocuri online, te poți plimba cu bicicleta! Evită să ajuți oameni, evită să faci chestii pozitive! O să-mi dai dreptate cănd te vei face mai mare!
Sunt multe lucruri de facut: Poti sa iti iei un joc sa te joci.
Poti sa asculti muzica stand pe facebook.
Eu iti recomand sa iti esti gta san andreas sau Word Of tanks niste jocuri care nu te plictisesti
-scrii poezii amuzante
-sa te uiti la un film
-sa te joci cu prietenii(sau sa te intalnesti cu ei)
-sa vorbesti la telefon cu ei
-sa faci farse la telefon
-sa te joci cu acuarelele ( gen sa te manjesti pe maini si apoi sa le pui pe o foaie)
-sa te joci pe telefon
-sa te joci cu sora/fratele (daca ai)
-sa sari coarda
-sa desenezi chestii amuzante pe o foaie
-sa iti faci poze amuzante
-sa iti faci cont pe conquiztador( e foarte tare)
-sa iti faci parul(incerarca coafuri la nimereala, eu am gasit o gramada)
-sa faci parada modei cu hainele parintilor
-sa faci origami
-sa faci "retete" (gen o lingura de otet. doua linguri de scortisoara, patru linguri de faina etc.)
-sa te uiti la filmulete amuzante
-sa faci karaoke (chiar daca nu ai voce)
-sa dansezi
-sa cauti poze amuzante
-sa raspunzi la intrebari pe TPU
-sa te uiti la poze(si pe net si in albumul foto)
-mergi la un picnic impreuna cu amicii.
-scrie-i o scrisoare unui bun prieten aflat la mare distanta de tine.Messengerul, emaiului si telefonul nu iti permite intotdeuna sa te deschizi si sa comunici asa cum ti-ai dori.
-perfectioneaza-ti abilitatile de fotograf.
-pregateste un pranz sau o cina pentru familia ta sau amicii tai.
-scrie o poezie (sau mai multe).
-deseneaza ori picteaza intr-un parc sau un alt loc pitoresc.
-fa o vizita la tara, eventual la bunici.
-incepe sa scrii un jurnal in care sa consemnezi ceea ce faci dar si gandurile ori sentimentele tale intime.
-organizeaza impreuna cu prietenii o formatie de orice fel de muzica.
-inventeaza un nou tip de sandwich.
-plimba-te printr-un parc, o padure si gaseste 10 tipuri diferite de flori sau incepe sa iti faci un ierbar.
-citeste cartile pentru care nu ai avut timp pana acum, de care ai auzit sau pe care ti le-au recomandat cunoscutii. Eventual inscrie-te ori mergi la o biblioteca.
-mergi, in compania amicilor, intr-o excursie cu cortul prin imprejurimile localitatii tale.
-inventeaza un nou dans.
-ajuta o persoana in varsta la gospodarie.
-invata o limba straina sau perfectioneaza-ti cunostiintele despre una pe care o stii deja.
-citeste-i o poveste fratelui / surorii mai mici.
-alatura-te unui grup ecologist si participa la actiuni de protejare a naturii.
-invata un nou sport sau initiza pe cineva in tainele unui sport pe care deja il cunosti.
-incepe sa practici yoga sau Tai Chi.
-ai o camera video? Creaza un film!
-fa-ti un terrarium.
-planteaza ceva nou in gradina.
-pune-ti la punct arborele genealogic.
-invata sa faci sa zboare un zmeu.
-inventeaza un joc de carti.
-foloseste o busola sau un GPS pentru a face o harta a imprejurimilor casei tale.
-plimba-te cu bicicleta, rolele ori skateboard-ul.
-petrece mai mult timp impreuna cu bunicii.
-compune un cantec.
-fa-ti niste tricouri personalizate.
-mergi cu cainele la plimbare.
-incearca sa rezisti macar o zi fara televizor si / sau calculator.
-invata un nou joc de echipa.
-uita-te la filmele tale favorite impreuna cu un prieten.
-deseneaza sau picteaza potretul celui mai bun amic.
-incepe sa colectionezi ceva.
-invata sa descoperi stele si constelatiile de pe cerul senin al serilor de vara.
-invata sa impletesti sau crosetezi.
-invata ikebana.
-aranjeaza-ti si redecoreaza-ti camera.
-invata sa joci sah, bridge, table, etc.
-ia-ti un animal de companie (cu acordul parintilor).
-trimite-i un email unui amic cu care nu ai mai vorbit de mult.
-treci in revista albumele cu pozele de familie pe care nu le-ai mai vazut de mult.
-citeste in fiecare zi cateva pagini din DEX.In acest fel iti vei imbogati vocabularul.
-organizeaza o petrecere in pijamale.
-joaca badminton, frisbee, tenis de masa sau de camp.
-creaza-ti un jurnal foto.
-priveste apusul si / sau rasaritul de soare.
Daca nu intelegi vreun cuvant cauta pe dex.ro, cum am zis mai sus, astfel iti vei imbogati vocabularul.
Du-te si infinteaza cu prieteni tai un club impotriva plictiselei
Ai sa vezi ca nu o sa te mai plictisesti
Hey! :* Pentru ca ai 10 bani ar fi bine sa : lasi calculatorul de o parte ( poti intra dar nu ca niste colegi obsedati ca ai mei 8 ore pe zi, se joaca niste prostii de jocuri ), sa desenezi, sa pictezi, sa dansezi ( sa te duci la niste cursuri, e foarte misto, comunici cu alti copii si inveti sa dansezi si in acelasi timp faci si sport ), sa ii intrebi pe ai tai daca ai voce ( poti sa te apuci de cantat, eu nu am stiut ca am voce pana la 12 ani, sunt in corul scolii acum ), poti sa citesti ( ce vrei tu, nu carti plcitisitoare ), poti sa stai cu familia ( verisori cu care te intelegi bine, mama, tata, fratele/ sora etc. ) si cel mai important iesi pe afara cu prietenii, joaca-te adevar sau provocare, flori fete si baieti, pititea, fotbal ( chiar daca esti fata poti juca, si eu joc ), poti gati ( o rogi pe mami sa umble la cuptor / aragaz ca sa nu faci vreo prostie, dar te poti descurca sa faci clatite, inghetata, pizza :* ). Succes!
Pentru vărsta ta nu este bine să stai pe net. Incă ești mică. Joacă-te cu păpușile. I
Se spune ca oamenii care se plictisesc sunt de fapt plictisiti de propria persoana... Gaseste-ti un hobby invata o limba straina, sa canti la un instrument, fa-ti temele, fa-ti ordine prin casa, scrie povesti, poezii, picteaza, deseneata, adopta si ingrijeste un animalut de companie, viziteaza-ti rudele si prietenii, iesi la plimbare cu familia sau colegii, apuca-te de un sport, uita-te la seriale, filme citeste carti sau reviste
Spune-le parintilor tai se petreaca mai mult timp cu tine in acest fel vei devenii o tanara cu un iq destul de normal si acceptabil!
in caz contrar plictiseala asta a ta va naste alti plictisiti care va costa pibul romaniei!
Sa asculti muzica si sa te joci cu prietenii in carti sau sa faci de exemplu felicitari pentru o sarbatoare apropiata de exempu VALENTIN SI VALENTINA
Ce zici daca ai iesi de pe net si ai citi? Sau ai iesi la plimbare cu prieteni, ai vizita un prieten sau el pe tine, orice.Vezi tu!
Sal, dupa cum vad ai doar 10 ani in concluzie nu esti foarte mare, insa sunt multe lucruri care le poti face la varsta ta, cum ar fi : iesi pe afara, gaseste-ti un animal de companie, fa-ti prieteni noi, incearca sa nu stai asa de mult la televizor, pc etc. Traieste-ti copilaria, cat o mai ai
Iesi si tu si te mai primbla cu bicicleta sau du-te intr-un parc si stai cu prietenii si te distreaza ia o carte si citeste despre ceva ce iti place tie...
Buna.Pai poti sa te uiti la un film.Sa mai iesi afara.Sa iti inviti sau sa mergi la o colega/prietena, sa citesti ceva, sa te joci un joc pe calculator, sa o ajuti pe mama ta, sa scrii in plus la o materie care iti place foarte mult, sa o ajuti pe mama ta, sa vorbesti la telefon cu cineva, sa iti mai vizitezii rudele sau sa mergi in parc
Uita-te la asta si vezi daca te ajuta
http://www.clopotel.ro/......la-89.html
este un video ce sa faci cand te plictisesti
Hey
ai putea sa :
te joci pe calculator
sa asculti muzica
sa suni un prieten vechi
sa faci sport
sa citesti
sa dansezi
nu stiu
fundita?
Fa ceea ce-ti place. Deseneaza, canta, danseaza, iesi pe afara cu prietenii. Joaca-te. fotbal, basket, tenis; fa-ti un hobby, ia cursuri de chitara, pian, vioara. :3 Orice.
-sa citesti ceva
-sa joci jocuri (in aer liber :3 adica afara) cum ar fi şotron, sa sari coarda etc
-sa desenezi ceva
-sa te uiti la DESENE -_-
-sa te uiti la un film
-sa te joci pe calculator
-sa stai pe fb(facebook)(daca ai) si daca ai si nu ai ce face, creaza-ti o pagina!
-sa vorbesti cu prietenele la telefon sau sa va intalniti sau sa vina ele la tine etc.
-sa iesi in oras :3 (daca te lasa =D)
-sa iti alegi tinute cum te imbraci la scoala etc
... Fundă? :*
Pai normal trebuie s-a faci ce iti place. eu iti recomand niste jocuri bune pentru tine si foarte misto. Cum ar fi:
-gta 3, 4 San Andreas
Daca esti pasionat de fotabal poti juca :
-fifa, 08, 09
-Delta Force
-Left 4 Dead
-Nfs. Carbon, Most wanted
Sau poti iesi cu prieteni. Daca nici asta nu iti place poti sa mai stai putin pe facebook etc.
Omg ...eu la 10 ani nu stateam o clipa locului
Eu zic sa profiti din plin de timpul pe care il ai sa te joci ...ca practic asta face la 10 ani
Bineinteles,nu neglija scoala,scoala pe primul loc Dar ce ai putea sa faci? Sa citesti, sa iesi afara cu prietenii, inventeaza jocuri, fi creativa, gaseste-ti de lucru
Eu am 14 anisori si mereu imi gasesc sa imi fac si timp liber, parerea mea e ca cea mai frumoasa varsta e cea de 14 ani, prima oara cand te consider mai matur ca de' ..iti faci buletinul,te indragostesti,esti lasat mai liber,dar ai si mai multe responsabilitati
In fine, deci acum pe bune, daca stai sa te gandesti poti sa iti faci repede de lucru, de exemplu cand ma plictiseam incepeam sa desenez sau sa-mi scriu in jurnal, sau ma uitam la un film
Noapte buna
Roaga-i pe parintii tai sa iti ia un animal de companie sa ai cu cine te juca, de preferat un catelus (citeste, deseneaza, cheama colege la tine sa va jucati)
Bogdaninteligentul întreabă: