Eu am 12 ani neimplinisti si am 1; 58... o metoda prin care poti sa te inalti ar fi trecerea timpului
Fa mult sport. Baschet, handbal, volei, inot. Nu fi sedentara pentru ca muschii nu ti se vor dezvolta bine.
O metoda rapida nu ai.in schimb trebuie sa ai rabdare, si e bine ca vrei tu sa te inalti( nu sa astepti sa treaca timpul). Ca alimente consuma multe cerelale, alimente bogate in calciu, care sa-ti favorizeze cresterea si fa un sport ca bascketul, inotul, exercitiul ala in care stai agatata de o bara in lungul mainilor. o sa dea rezultate.In plus o sa cresi pana la 19 ani.ai destul timp, dar tu vrei o metoda rapida
. apropo, multi inainte
Probabil n'ai avut explozia aceea de crestere sau ceva de genu... ai rabdare eu am avut'o am 12 ani si am 1. 63 ![]()
Nu'mi place ca sunt asa inalta ![]()
Oricum daca mai vrei sa te inalti pana vei avea explozia:
1. Baschet
2.Handball
3. Volei
![]()
Si mai ai rabdare
Cu timpul vei creste![]()
Doar nuh vrei sa fii o dita'mai camila
Buna!
Eu am 14 ani si am 1. 50.
as vrea sa fiu si eu mai inalta.
cat de cat :-s nici chiar asa. dar daca vei face un sport, te vei inalta. eu vreau foarte tare sa merg la inot, dar din pacate nu am timp. absolut deloc!
Bafta! :*
Stiu eu un medicament "rabdarea" de abia pe la 15-16ani incepi sa te inalti dar daca tu nu mai ai rabdare du-te la inot :p
Incearca sa te alimentezi corect. Practica un sport ( baschet ) pentru a-ti intarii musculatura. Esti inca tanara... La fetele si baietii de 12 ani le sunt recomandate alimentele pe baza de magneziu si zinc.
Spune-i mamei tale sa iti ofere aceste alimente. Magneziul ajuta extrem de mult fetele de varsta ta.
Rezultatele se vor vedea mai tarziu. Trebuie sa ai doar rabdare si sa astepti ![]()
Te sfatuiesc sa NU iei pastile
. mai bine practica un sport. baschet sau inot. bineinteles e iarna. nu poti inotul. dar incearca la vara. te dezvolta foarte bine
Pff...si mie mi-ar placea sa mai capat vreo 5 cm inaltime. dar numa' nu mai cresc.
tata ma tot cearta de ce nu mai cresc
de parca eu as vrea sa fiu asa mica
eu am facut volei 2 ani jumate, dar nu m-am inaltat
dar depinde de fiecare persoana in parte.si de corpul fiecaruia. oricum, avand in vedere ca ai numai 12 ani, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.inca...
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: