| BilliOnaire a întrebat:

Bună, am mare nevoie de ajutor din partea voastră. Am dat azi evaluarea naţională şi am scris unele cifre in cercuri, apoi le'am tăiat şi am scris normal. Credeţi că există posibilitatea de a mi se anula lucrarea?straight face

FUNDIŢĂ!

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Nu.
Atata timp cat ai taiat nu este nici o problema.
Trebuie sa gandesti repede. Eu, la mate azi, am taiat cu linii orizontale, si am taiat in 2 locuri cu 2 verticale laughing
Prima data, era la un exercitiu, am taiat 2 cirfe asa, ca se reduceau. Adica -radical din 18 cu +radical din 18.
Si dupa, am taiat inca 1 data la o functie. Si asta nu era bine, poate se considera semn.
Asa ca, la primul exercitiu acolo am scris "se reduc", si asa am scris si la functie laughing acum ce-o gandii profesoru care corecteaza e treaba lui. Ma gandesc laughing "De unde naiba a scos prostu asta ca se reduce aicea +1 din funtia asta ma?" laughing
Si o greseala din asta am si la romana, dar aia e mica si nu se observa tongue
funda?

7 răspunsuri:
| Dedeutza2o1o a răspuns:

S-ar putea din cate stiu eu daca gresesti doar tai...

| soare a răspuns:

Nu

| DanielxD a răspuns:

Nu,asta daca ai taiat ca lumea.

| KatomikaTakumi a răspuns:

Buna!
Eu nu cred pentru ca nu are de ce. Daca si scris corect de ce sa taie lucrarea?

| LitlleBunny a răspuns:

S-ar putea considera semn dar stai calm\a ca nu ti-o anuleaza probabil nici nu vor observa.Crede-ma nu ti-o anuleaza.

| AlinaFilip99 a răspuns:

Nu ti se va anula! Te asigur! Si eu am dat si mi s-a spus ca pot taia si apoi rescrie!

| Andreishmek a răspuns:

Nu