| BubbleShoot a întrebat:

Buna :*
mi-am lipit unghii false ..si nu stiu cum sa le dau jos ..cine imi zice cum le dau jos (c le pun in apa calda? ) cine imi zice?

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Hallow! Da, le poti pune in apa calda. Da` daca le-ai lipit cu lipici din ala naspa se dezlipesc numa daca tragi de ele putin. PONT: data viitoare pune o picatura de "Picatura" (ce tare sunalaughing) pe unghia falsa si o aplici. O dezlipesti daca o pui in apa calda.Succes.Funda?

| BubbleShoot explică (pentru MeGustaaaaa):

Am lipit cu super glue ..am dezlipit una. o sa le bag in apa calda. dar mersii tie iti voi da funda :*:*

| MeGustaaaaa a răspuns (pentru BubbleShoot):

Mersi! Pai da`mi!laughing

| BubbleShoot explică (pentru MeGustaaaaa):

Aseara a trebuit sa ies. sczzhee hee:*

| MeGustaaaaa a răspuns (pentru BubbleShoot):

Nu`i nimic...laughing

13 răspunsuri:
| MissxD a răspuns:

Pune degetele in apa fierbinte, adica calda calda si le tii cateva minute acolo.

| nicolici a răspuns:

DA le bagi in apa fierbinte cateva minute.( eu le dadeam jos cu dintiilaughing sau pur si simplu cu degetele)

| eluboy13 a răspuns:

Nu le da jos, unghiile false sunt super! :*

| Cherilyn a răspuns:

Buna!
Le pui in apa calda, si tragi usurel de fiecare ca sa se dezlipeasca.
batting eyelashes succes!

| my23ro a răspuns:

Daca le-ai lipit cu super glue nu iti va fi usor sa le dezlipesti si nici apa calda nu are mari efecte.
Incearca sa le pilesti daca ai acasa o *** speciala pentru unghii false si daca nu ai, din pacate nu iti mai ramane decat sa incerci sa le dezlipesti, adica sa tragi de ele, lucru ce va fi foarte vatamator pentru unghiile tale naturale si pe deasupra si dureros.

| my23ro a răspuns (pentru my23ro):

Ce tare... mi-a aparut cu stelute laughing)) e clar ca vroiam sa scriu pilaspeciala pentru unghii false si nu altcevalaughing)

| eulliric99 a răspuns:

Le tragi rapid si cu grija se poate sa doara putin

| Ionut_Popovici_1997 a răspuns:

Daca sunt cu gel se dau gos la salon

| WhiteChokolate a răspuns:

Unghiile false se dau jos foarte repede incearca sa te joci cu ele sau daca sunt de calitate mai buna incearca cu apa