Hallow! Da, le poti pune in apa calda. Da` daca le-ai lipit cu lipici din ala naspa se dezlipesc numa daca tragi de ele putin. PONT: data viitoare pune o picatura de "Picatura" (ce tare suna) pe unghia falsa si o aplici. O dezlipesti daca o pui in apa calda.Succes.Funda?
Am lipit cu super glue ..am dezlipit una. o sa le bag in apa calda. dar mersii tie iti voi da funda :*:*
Mersi! Pai da`mi!
Aseara a trebuit sa ies. sczz:*
Nu`i nimic...
Pune degetele in apa fierbinte, adica calda calda si le tii cateva minute acolo.
DA le bagi in apa fierbinte cateva minute.( eu le dadeam jos cu dintii sau pur si simplu cu degetele)
Buna!
Le pui in apa calda, si tragi usurel de fiecare ca sa se dezlipeasca.
succes!
Daca le-ai lipit cu super glue nu iti va fi usor sa le dezlipesti si nici apa calda nu are mari efecte.
Incearca sa le pilesti daca ai acasa o *** speciala pentru unghii false si daca nu ai, din pacate nu iti mai ramane decat sa incerci sa le dezlipesti, adica sa tragi de ele, lucru ce va fi foarte vatamator pentru unghiile tale naturale si pe deasupra si dureros.
Unghiile false se dau jos foarte repede incearca sa te joci cu ele sau daca sunt de calitate mai buna incearca cu apa