Depinde daca vrei sa ajungi maturator pe strada sunt o risipa de timp da daca vrei sa ai o viata buna ar trebui sa le faci si sa inveti crede-ma stiu ce zic
Nu! Temele sunt date ca să fixezi cunoştiinţele de la şcoală. Dacă nu ai avea teme, nu ai mai folosi noţiunile învăţate, nu ai mai ţine minte, şi deci, ai uita, dacă ai uita nu ai mai putea aprofunda, nu ai mai putea lua bac-ul, nu ai mai avea un job şi ai ajunge nici nu mai zic.
Numai bine!
Sunt folositoare uneori.de exemplu poti invata ca ''timp' se scrie cu ''p'' si la sfarsitul unei propozititii interogative se pune ''?''
Acum depinde din ce punct de vedere vorbesti, sunt unii care cred ca acestea sunt o risipa de timp, pentru ca nu sunt constienti care este scopul vietii cu adevarat, de exemplu toate acele persoane care isi procura banii din diverse treburi, nu tocmai legale sau eu stiu... Desigur ca acestea sunt importante pentru ca te ajuta foarte mult, sa inveti cat mai multe, iti fixezi cunostintele si ajungi sa stii cat mai multe, in concluzie raspunsul meu este : Nu, nu sunt o risipa de timp
Stati nu sariti asa eu vroiam sa zic ca este normal sa primesti 20 de ex luuuuungi cu vreo 8 subpuncte la mate de luni pana marti si sa fii in clasa V.
Nu vad temele in felul asta, decat daca subiectul respectiv nu te intereseaza sau daca tu consideri ca nu te va ajuta in ceea ce vrei tu sa faci mai departe. Temele sunt date pentru a exersa si a fixa ceea ce ai invatat nou si pentru a te ajuta sa retii totul mai usor. Deci nu, nu le consider deloc o pierdere de timp.
Apache întreabă:
anonim_4396 întreabă:
TheBirdOfTheHermes întreabă:
LisaJulie întreabă: