anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey vreau sa va spun ceva. Poate ca majoritatea care o sa comentati ati pus intrebari la care eu am raspuns si nu mi-ati dat fundita.De ce, vreau sa stiu? Eu am raspuns destul de clar si de bine. Daca nu am fost prima asta e dar putin respect va rog ca atunci cand o sa pun o intrebare nu va mai pun funda la niciunul!

9 răspunsuri:
| LevBestCont a răspuns:

Dar ce sunt cu fundele astea la ce sunt bune de toata lumea vrea funda?

| εїз a răspuns:

Ai mai mult de 12 ani? Nu toată lumea este obligată să-ţi dea ţie fundiţă. Cu ce te încălzeşte fundiţa? Poate nu ai răspuns prea bine, poate alţii au răspuns mai bine ca tine, şi au primit fundiţă. Dă tu un răspuns cât mai original, şi la cât mai multe întrebări fără răspunsuri, şi vei vedea că vei primi şi tu fundiţe.

| Iull a răspuns:

Vaiii, m-am speriat. Nu suntem toti la fel de modesti ca tine, probabil au fost persoane care au ajutat mai mult decat tine. Nu conteaza cat scrii, si ce scrii. Sa cresti mare! :*

| Biencush a răspuns:

Nu fi suparat, se dau multe raspunsuri si se poate oferi o singura fundita.Intotdeuna alegerea depinde de cel care pune intrebarea.Acum ai tu ocazia sa nedreptatesti poate pe cineva, in favoarea unui raspuns nu foarte clar, dar care sa iti placa tie mai mult dintr-un motiv sau altul...
O seara frumoasa!

| Isabelamaria21 a răspuns:

Poate ca raspunsul pe care l-ai dat nu a fost cel de care avea nevoie!
Asa mi s-a intamplat si mie!

| constantza a răspuns:

Mi se pare corect! nici eu nu primesc funda cand dau raspunsuri bune! si mai raspund si prima in general! ii ajut pe cei care nu-si gasesc raspunsuri!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai raspunsuri scurte, superficiale si cersesti fundite. Tu esti lipsita de respect pentru ceilalti facand asta. Acum mai si ameninti. Nu stiu la ce iti folosesc funditele, dar mi se pare ca sacrifici cam mult pentru ele (buna-cuvinta, respect fata de tine si ceilalti useri). Dupa parerea mea, uitanadu-ma pe lista ta de raspunsuri, nici unul nu merita in mod special fundita.

| darrio2007 a răspuns:

Cu ce te incalzeste funda? Cati ani ai?

| StiCS a răspuns:

Si crezi ca-mi pasa mie? E obligata lumea sa-ti dea tie funda? happy Nu raspunzi corect, adio funda. Asa ca nu mai comenta atat fatowinking