| iCappy a întrebat:

Buna TPU voi stiati (daca da ce reactii ati avut cand ati aflat ca in 2012 va fi sfarsitul lumii)
Eu aveam 10 ani (stiu, micutbig grin ) ma uitam la televizor pana s-a facut ora: 12 si 12 minute (mentionez, era luna decembrie si ziua 12) Stateam ghemuit stresat, uitandu-ma la televizor (era app ora mentionata mai sus), iar cand s-a facut exact ora: m-am panicat, am inchis ochii, am stat asa timp de 5 minute, dupa am vazut ca totul e in regula, am tras vreo 2 injuraturilaughing,,Tui' dumnezeu lui de SFARSIT AL LUMII) laughing
Am aprins lumina sa-i trezesc pe parintii mei spunandu-le ca nu s-a intamplat nimic (dormea si patul sub ei la ora aceea, ca ei nu cred in asa ceva) iar cand am aprins lumina brusc s-o luat curentul, era intuneric, am auzit o bufnitura tare, am zis: Gata, aici ne-a fost omenire, dar cand colo il vad pe,, ursul" de taicamiu c-o cazut din pat rolling on the floor
Deci voi cum ati petrecut asa-zisul,, sfarsit" al lumii pe data de 12.12. 2012?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vai ce întrebare... interesantă!
Pa, pa.

| iCappy explică (pentru Legiuitoarea):

Creca e a 10 a intrebare la care imi raspunzi la vrajeala thinking,, vai ce intrebare... Interesanta''! Daca nu vrei sa-mi raspunzi mai ca,, omul'' atunci dc te mai obosesti? :@ Eu cred ca chiar n-ai ce face... straight face

| Legiuitoarea a răspuns (pentru iCappy):

Bună.
Mai ca "omul" să dai tu dovadă ca să ai și pretenții, da?
Pa, pa.

| iCappy explică (pentru Legiuitoarea):

Eu sunt om draga.
Cat despre tine..Nu stiu ce sa zic!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai in ultimii ani a fost de vreo 10 ori sf lumii, chiar nu am dat niciodata importanta la prostii de genul

| iCappy explică (pentru suntserios):

Apropo. Bravo pentru locul 9 in clasamentul TPU.
Si eu am auzit de atatea ori ca,, va fi sfarsitul lumii'' nu am dat importanta, dar in 2012 chiar ma panicasem putinlaughing

| Sn4k3 a răspuns:

Eu aveam 12 ani si dormeam la un prieten laughing nimeni din noi nu credea ca va fi sfarsitul lumii atunci. oricum a fost tare seara aia, ne-am distrat si dupa am adormit si m-am trezit pe la 4. m-am uitat pe geam si nu era nimic, asa ca m-am bagat iar la somn. Ar fi trebuit sa ai trezesc si pe ei ( eram 4) sa ai sperii, da asta e. Oricum sfarsitul lumii o sa fie mereu deci. ma mir ca nu a fost si anul asta da mai are timp sa vina.

| LTAA a răspuns:

M-a durut in ****.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era cu parintii acasa si pe la vreo 12, cred, s-o luat lumina, iar eu cu sora mea (eram destul de mici) ne-am speriat, dar cand am vazut ca nu s-a intamplat nimic ne-am bucurat

| Gabitzu246 a răspuns:

Numai da-ti impportaaanta la toti prezicatorii, sfarsitul lumii o sa il facem cu mana noastra.