| YumiSukinanda a întrebat:

URGENT! am facut toata clasa, adica fiecare aveam de facut pentru ca la banchet sa o citim si s aplangem, cate o scrisoare pentru doamna invatatoare..sunt clasa a 4-a A si trebuie sa fac o scrisoare...maine e ultima zi...pana marti caci marti e banchetul, nu maine, de maine intr-o saptaman.am sa va spun ce-am scris pana acum apoi, va rog mai spuneti-mi voi vreo 4 versuri ca nu stiu deloc.: Cu drag aceasta scrisoare v-o scriu Sa va ramana in sufletul vostru hazliu Multe stelute si fericire am pus In acesti patru ani minunati ce s-au dus. Deje plang.va rog continuati caci nu mai stiu absolut deloc. sper ca puteti sa ma ajutati.ca recompensa: 1 funda si cele mai bune voturi! PAPA!

2 răspunsuri:
| anisoara90 a răspuns:

Ne tineti minte cind eram micuti in cl.1? Eram hazlii si dragalasi...acum am crescut si datorita muncii dumneavoastra am devenit puternici, curajosi si entuziasmati. In acesti patru ani deosebiti ne-ati invatat sa iubim frumosul, sa pretuim si sa respectam.Ne-ati daruit cerul si marea cu miros de stele...De la (dn.Profesoara.) am cunoscut izvorul nesecat al intelepciunii.
Si sfirsitul :d:d

| YumiSukinanda explică (pentru anisoara90):

Am modificat cateva cuvinte sa rimeze, si multumesc foarte mult pentru ajutor. vei primi voturi si o funda mare at tinelove struck mersi pentru expresii si cuvintele in plus., pap!