| NoNameJunior a întrebat:

Bună!
vara aceasta mi-am propus să mă distrez la maxim.dar până în august când voi merge la mare,aş dori să vizitez un parc de distracţii.dar nu mă pot hotârî! şi sper că mă veţi putea ajuta.
Am văzut că se tot vorbeşte de Terra Park şi de Aqua Park.şi mă gândeam că aş putea vizita unul dintre ele.dar care? adică, am auzit că la Terra Park este mai multă adrenalină şi este mai ieftin decât la Aqua Park.este adevărat? voi aţi fost? cum este? în care să merg?
Probabil este mai prostească întrebarea dar sunt tare curioasă..Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| Ralluca99 a răspuns:

Am fost la amandoua si stiu ce e acolo..deci iti recomand Terra Park deoarece este mult mai distractiv, ai mai multe jucarioare si carurele si chestii de genul acesta. Intr-adevar este si mai ieftin. Chiar daca titlul '' AQUA PARK '' iti zice ca vei avea parte de aventura in apa ..asta nu inseamna ca '' TERRA PARK '' e mai prejos! Si in TERRA PARK vei avea parte de apa de montanirouse si din astea, este mult mai frumos decat la AQUA PARK!

4 răspunsuri:
| blackmoon8744 a răspuns:

Buna, annete! Eu ti-as recomanda Aqua Park. Nu stiu sa raspund la intrebarile tale cu ieftin sau nu dar eu am fost si mi-a placut foarte mult. Te scuz ca esti curioasa. Si eu sunt...happy

| Vasea1234 a răspuns:

Eu zic ca pe perioada verii sa mergi in Mamaia la parcul de distractii!

| NewName3000 a răspuns:

Eu am fost la ambele! Iti recomand Terra Park,deoarece este si mai ieftin, si mai frumos, dar si Aqua Park, este la fel de frumos, dar mai scump. Distreaza-te!

| Reek54 a răspuns (pentru NewName3000):

Pai ori Terra Park este mai frumos, ori amandoua sunt la fel de frumoase, hotaraste-te laughing.