PAi am avut multe intamplari amuzante
in tabara de sfrsit de an am fost doar 2 fete si 10 baieti
si odata eram cu colega in camera si era o chestie in baie, iar colega mea tremura de frica si eu nu ma speriam credeam ca era un obiekt lipit de peretii baii si a dat ea cu o pereche de pantaloni in el si a inceput sa zboare am fugit repede la camera baietzilor. cei mai inaltzi baieti din cls. si musculosi neau zis voi aveti problema cu capu sau dus ei si sau intors din nou tipand
va dati sseama cei mai curajosi baieti vin tipand
apoi piticul cls noastre s-a dus si la omorat fara frica.baietzi au ramas cu rusine in ei
am ras toata noaptea
Buna! Eu mi-am facut cont pe TPU exact in data de 21 iulie 2010, de ziua mea.Ma trezisem.Era intuneric. Iar eu, m-am impiedicat si am cazut in tort. A fost foarte amuzant.
Pai toate momentele din 2010 a fost speciale amuzante anul 2010 am intrat in comunitatea TPU
Eram la scoala cand de odata profa ma intreaba care este prenumele meu.eu nu am inteles si in soapta am intrebat o colega:"ce a zis?"
ea a zis :ce este pronumele"
eu de colo la profesoara
pronumele este tu, ea, el, noi, voi etc
profa de colo:
-daca tu te numesti asa apai mor
ai un 3 in catalog
m-am ras cred ca toata pauza
Pai. anul acesta se tot auzea prin scoala de o excursie.pana cand ne-a zis si dna diriginta despre ea. bun trece o luna sau nu mai stiu cat. si vine si excursia.eu cu colegii mei ne urcam in autobuz, radeam, glumeam, sunam la numere necunoscute noaptea( la 4 ). si le ziceam ca suntem de la kiss tv si ca au castigat un mare premiu. bun care ne injura care ne credea. bun. dupa vreo 2 ore de mers, ma apuca o greata...na duc ii zic dnei diriginte asa.si ea m-a asezat langa ea... si intr-un moment am varsat TOT PE EA.
. fara sa vreau bineinteles.si colegii mei radeau de nu mai puteau.si asta a fost.
Pai am fost la mare si era bineinteles un vant si tot eram cu colac si au venit doua valuri mari peste mine ) bine ca era mama in apa
.
Cea mai amuzanta intamplare de anul asta? Pff au fost multe chiar foarte multe pot spune. Acum nu prea imi vin in minte insa pot spune ca a fost destul de amuzant cand am fost in vizita la matusa [[ trebuie sa mentionez ca afara ploua foarte tare ]] si cand sa cobor din masina am calcat intr-o balta chiar foarte mare deoarece acolo oprise unchiu masina iar eu nu am observat balta [[ trebuia sa mergem la restaurant in seara aceea dar eu eram murdara pana la genunchi]]. Anul 2010 a fost foarte amuzant atat la scoala cat si in vacanta si inca este in continuare.
Eu sunt o fire amuzanta mai tot timpul
Imaginati-va o ursoaica care se izbeste puternic de un perete.Astazi de exemplu am pierdut cheile de la apartament, m-am plimbat degeaba cu metroul ajungand la alta destinatie decat cea propusa de mine, s. a. m. d.O seara frumoasa tuturor!
Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand eram in Olanda si l-am cunoscut pe baiatul patronului si din greseala l-am impins pe marginea vaporului si a cazut, si pentru ca nu era de ajuns cineva a aruncat gunoiul peste bord si va dati seama ce a iesit
Dacă aş` începe atunci lista` mea nu va mai lua `sfârşit` Da Ork` este o întâmplare super tare` care e imposibil să o uit,` deci data` de 1o. o7. 2o1o`. Vara
`
Am mers cu clasa` ((colegii de `clasă, şi diriga` câţiva părinţi.` pe o noapte în pădure `. nu îi asta faza,` a ff foarte tare ca nu ştim `cum s-a întâmplat `că eu şi încă 5 `colegi de ai mei `(Corina,` Răzvan `, Robi`, Andreea şi Cosmin. `ne-am abătut din drum `, şi am apucat altă cărare` şi ne-am rătăcit `
s-a întâmplat `mult mai multe cum ar fi`. Cosmin. `a călcat strâmb, şi a trebuit să îl cărăm `în spate, Deea nuş` de unde a găsit o `mlaştină şi s-a întămolat până pe jumătatee.`eu am dat să mă `sui în copac` după o veverită
)` Ştiu că îi` nasoală ideea `, şi creanga era purezită `şi am căzut cu tot cu ea.`. dar ork,` ne-am regăsit `cu toţii la Lac `:X
O Seară de neuitatt.
Cel mai frumos moment din acest an a fost petrecerea de 1 an a verisorului meu in martie. A fost foarte frumos si mi-a placut.
Oooo...Cand am mers la cinema cu 2 baieti si ei au inceput sa cante crezand ca sunt singuri in cinema, dar cand colo pe ultimul rand se afla o clasa de copii de gradinita
Si la mine in clasa mereu se intampla cate ceva amuzant Cand esti cu persoane dragi tie uiti de alte persoane si incepi sa te comporti foarte ciudat!
CEa mai amuzanta? S`au intamplat multe. Una din ele a fost destul de recenta.Eram in clasa cu colegii. Povesteam si ne corectam tema impreuna, cand vine elevul de la poarta si zice"Care din voi e Antocia?"Ma ridic in picioare si ii spun ca sunt eu, la care:"ti-a venit cainele la scoala!". Cainele meu, Ronan, caine de rasa ciobanesc german, de 4 ani.Ies din clasa si`l vad plin de noroi fugind, sau mai bine zis alunecand pe coridor.Profesorii se uitau speriati deoarece cainele este foarte mare.La un momentdat vine directorul strigand:"Antonia! Scoate`ti cainele din socala!" In acel moment am rosit toata. L`am sunat pe tata care a venit cu masina dupa el.In acel moment nu a fost chiar amuzant, dar acum cand ma gandesc rad impreuna cu prietenii.Am mai avut si o alta intamplare, la fel de amuzanta:am fost la tara si am luat dintr`un pom o para, iar proprietarul a chemat politia . Doamna care avea parul era putin cam irascibila
S-au intamplat atat de multe lucruri amuzante in anul 2010!
Cea mai amuzanta a most atunci cand in timpul orei de mate, i-a cazut profei in cap plansa de pe perete.
Tot anul a fost un ansamblu de intamplari amuzante cu colegii si cele mai bune prietene. Le-am dat maxim la toti pe partia de sanius la Azuga in februarie, la fosta scoala nu era zi fara distractie, in vara (zilele de cazare petrecute la o prietena), acum la liceu (din ziua inscrieri pana la prima zi de liceu si in prezent), de Halloween (cei mai strambi si mai scary dovleci pe care i-am facut) si inca nu s-a sfarsit anul. Nu am un top anume dar sper ca 2011 sa fie mai maxim decat 2010.
Fiecare zi este o intamplare amuzanta! stiu ca nu am dat un raspuns concret dar asta e pentru mine!
Ne jucam dea prinselea eu si colegi mei si din greseala am dat cu capul in burta directolului scoli si am fugit repede nici nu m-a recunoscut
Pai cea mai amuzanta intamplare s-a uintamplat vara aceasta cand am cazut intr-o piscina dorind sa fac o poza
Eram la scoala la baza treptelor si o fata se lasa cade ca sa o prind eu in tim ce canta "prindema aprindema acum strangema cuprindema", dar eu nu o cunosteam pe ea desi nu cred ca e chiar cea mai amuzanta dar e una din cele multe
In acest an m-am indragostit de o persoana pe care nu o voi putea uita niciodata. In acest an am avut primul pupic inofensiv pe buze. In acest an am spus de nenumarate ori "te iubesc". In acest an am devenit un TPU-ist. In acest an m-am reintalnit cu vechea invatatoare.
In acest an m-am maturizat, cu ajutorul vostru. Acest an a fost minunat, chiar daca am crescut si am realizat ca visele se pot transforma in cosmaruri.
Cea mai amuzanta intamplare din an a fost atunci cand m-a bateam cu o colega la antrenatment cu frisca si-am nimerit in antrenor. Ce program de forta am facut.
Mi-am vizitat prietenul din Belgia vara aceasta pentru o luna si jumatate si vreau sa spun ca a fost cea mai minunata vacanta din viata mea
Cred ca toata lumea stie melodia castigatoare la Eurovision 2010, Lena - Satellite, nu?
Ei bine, eu am ascultat-o de cateva ori, insa nu am cautat niciodata versurile. Si cum Lena are si un accent cam ciudat... Well, e de inteles ca nu am retinut bine versurile. La un moment dat, eram intr-un magazin si mi-a venit in minte aceasta melodie ( daca stiti versurile, la un moment dat acestea spun: "I even bought new underwear, they're blue"="mi-am cumparat lenjerie noua, e albastra). Asa ca am inceput sa fredonez: " I even... changed my underwear for you!"(=mi-am schimbat lenjeria pentru tine), in linistea magazinului. Binenteles ca cei care cunosteau limba engleza au inceput sa rada, iar prietenele mele si acum mai fac glume pe tema asta.
Pei ca a zis o fata ca exista mos craciun si are 17 ani si crede in el
zice ca iti dau gin daca nu crezi ca eu cred
Buna si mult noroc in continuare la administrarea site-ului, am avut mai multe intamplari amuzante si nu cred ca le pot face un clasament.
Cand eu cu fetele am ramas in clasa sa exersam pentru. serbare(noi faceam toata srbarea) cu acordul dirigintei, dar directoarea nu sti si daca ne prindea vai de noi! cu greu am mai scapat! as scrie mai mult, dar ma grabesc.
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: