In clasa eu am o fata ma grasa si daca ati stii cum a sarit la lada ma... a cazut peste doamna de sport si era sa cada si lada pe ele...
A fost frumos tot anul cand am mers la mare, cand am inceput scoala, cand am dat teza la romana etc.Multe amintiri frumoase din anul care nu mai este mult si va ramane istorie.Foarte frumos anul!
Pai la scoala un baiat sare pe geam de la ore
Si noi ii luam geanta si el vine la scoala fara geanta
Dar asta nu e tot jucam"volei"prin clasa cu branza de la pachet unu sta langa geam unu in fundu si in fata clasei si unul in lateral la ala de la geam si daca nu o prinde cade in cap la n trecator
Cand am fost cu tata la gradina si am picat in rau
asta a fost cea mai tare faza a anului!
La ora de dirigentie, un coleg radea intruna, l-a ridicat domn diriginte, i-a zis sa iasa afara, a pus mana pe clanta, vine domn diriginte, il da cu capu de usa de 3 ori apoi iesi afara. Se duce domn diriginte dupa el afara, la care ala:Nu am mai facut nimic, gata numai vreau
La ora de engleza vorbeam despre Halloween si apoi s-a luat lumina. Toata clasa am tipat. Cred ca au tipat si altii pentru ca vibra scoala.
Am fost intr o excursie in Jerusalim _ a fost absolut fantastic. Eu sunt o femeie cu parul auriu, frumusica foc(fara lipsa de modestie) si am intrat intr un shop sa cumpar ceva. Ma intimpinat un barbat arab care a inceput sa mi faca o multime de complimente, in cele din urma oferind pentru mine 50 de camile. Am ris cu lacrimi, am crezut ca glumeste dar totul era serios, am primit multe complimente la viata mea dar chiar cineva sa dea 50 de camile pentru mine la modul serios asta chiar a fost ceva unic. Ma-m simtit bine si tot grupul a fost amuzat.
Am urcat scarile si nu mi-am dat seama ca erau ude, am alunecat si am coborat un etaj intreg, in genunchi
Faza naspa a fost ca o prietena a vazut totul dar asta a ramas doar un secret, secretul nostru :]]
Am primit o provocare. M-am dus la 2 noaptea la tatal meu sa-i spun ca e cutremur!
eu: tata tata taaataaaaaaaaa CUTREMUR!
tata: da-l incolo
S-a intamplat chiar in urma cu vreo cateva saptamani
Coboram pe scari si am cazut in genunchi in fata unui baiat din clasa a 8-a:d (eu sunt a 7-a)
Am avut noroc ca am fost pe penultima treapta ca de nu imi si rupeam ceva
Era intr-o dimineata pe la ora, 4 si jumate cand suna soneria.Ma duc sa deschid sa vad cine e.Era veciunul meu de la etajul patru si imi ziece:VECINE vezi ca ma inunzi! Inchid, ma duc in bucatarie si atunci realizez eu ca eram in apa. De fapt eram in apa si cand discutam cu vecinul...
Cand am fost la mare iar mama a fost lovita de un val si a mai ramas numai cu picioarele la suprafata
Paii au fost mai multe.
Eram cu clasa in tren [mergeam spre mare].
Ca s-o enervam pe diriginta mi-a zis o colega :
Hai sa tusim tare.Si ii zicem ca trebuie sa schimbam tigarile. #
Eu : Ii zicem ca nu mai merge pe kent 8 o dam pe marijuana
Asa am facut. iar dupa ce ne-a auzit doamna diriginta ea ne-a varsat cola pe pantaloni )))))))))
Pai ...cand am fost la mare un peste m`a muscat de deget ...sau cand am fost in mall si n`am gasit toaleta
, si m`am pierdut pe acolo pritenii (amicii). nu i-am mai gasit doar dupa cateva ore de cautari
, a fost foarte amuzant
Salut.
Sa va spun eram la ora de romana.
O liniste cumpilta in clasa.
Atunci colega de banca m-a lovit iar eu m-am speriat si am strigat in toata clasa foarte tare : Bagamia. s picioarele ca ma speriasi a drac`u tu )
Era sa ma inec in mare la doi metri de mal, unde apa imi ajungea putin mai sus de genunchi
Cred ca cea mai amuzanta intamplare a anului 2010 este cand jucam fotbal cu prietenii pe gheata!
Si era super amuzant cand vedeai pe toata lumea cum incerca sa suteze mingea si se trezea cu fundu'n sus!
Si de fiecare daca cand pica o persoana toti eram pe el/ea si strigam : "GRAMADA CERE VARFFFFFFFFFFF"
Cand fratele meu canta ca in desene animate, in lenjerie intima, in camera lui, iar eu intrasem sa imprumut un cd, si l-am prins cantad ceva de genul:ice ice baby
Eram cu o prietena si ne-am dus sa facem plaja pe bloc, si ne-au inchis acolo nestiind ca noi eram acolo sus, si am stat pana la 4 dimineata acolo.Am avut noroc ca erau zile de vara si era cald.
Cea mai amuzanta intimplare atunci cind la ziua unui prieten in loc sa mincam tortul noi am inceput sa ne improscam cu el
Amuzant a fost atunci cand l-am intrebat pe baiatul meu daca a observat ca eu si tatal lui nu mai facem ceva, ce el isi dorea foarte tare, iar el dupa cateva minute bune raspunde... aaa da, nu-mi mai furati banii din pusculita( avea dreptate bietul copil)dar de fapt noi ...nu mai fumam.
Cand l-am bagat pe colegul meu de camera cu capul in W. C ca era beat
(La colegiu)
Pai acum 2 zile unui coleg i se prelingeau secretiile nazale pana la gura.Toata clasa a inceput sa rada de el.
Oh da, si martea trecuta un coleg de-al meu a vazut ca vine profa de istorie si cand a intrat el pe usa a zis cu o voce pitigaiata:''Vine profa! Trebuie sa ma f**eti daca vreti sa aveti media 10':-D Dar profa l-a auzit de pe sala si i-a zis:'Ce-ai spus tu? Ca vine profa si mai ce?'
Am avut noroc ca nu s-a suparat!
Pe data de 20. 06. 2010 am fost la un meci de football la bunici... eu impreuna cu prietenii mei am hotarat sa facem acel meci un meci de ne uitat asa ca am pictat pe un porc adevarat " Va iubesc!" La sfarsitul meciului cand echipa din sat a castigat i-am dat drumul porcului pe teren.toti au fost incantati si am reusit sa facem ce ne-am propus. !
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă: