| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Eram eu într-o zi, în fața mea era o femeie blondă cu băiețelul ei, eu mă duc repede după ea și îi zic : Ursulika tu ești? și ea zice: Ce ai fetițo? Du-te la spital și caută-mă!

| bubuchico a răspuns:

Am reusit sa ma ratacesc, GPS-ul m-a dus intr-o padure si m-a lasat acolo fara semnal, apoi dupa o ora de mers am vazut o luminita, insemnand ca eram salvat.

| Sab is my name,dude! a răspuns:

1.Acum un an am pus apa pe scaunul profesorului de matematica si el s-a asezat rolling on the floor si de atunci inainte sa se aseze pe scaun pune mana mai intai.
2.Eram cu doua fete si un prieten si mergeam spre el si ziceam toate : Vreau sapca ta! si el :NU! si a tot mers pana a dat de un stalp.
3.Am dat dracu pe coridor si m-a auzit profa de religie. Si se uita ciudat la mine.
4.Ma uitam dupa o colega in curtea scolii si m-am impiedicat. era sa cad si toata lumea radea de mine.
5.Aruncam cu niste cornuri in colegi si un coleg a aruncat si cu iaurtul si a spart un geam de la dulap.
6.Ne udam toti colegii in clasa cu sticle si intra profa de istorie si am udat-o si pe ea. si am primit o lucrare.
Cam atat imi amintesc! >.

| Dydy_7659 a răspuns:

Atunci cand am cazut la mare cu capul in apa si fundul in sus si strigam ca ma inec laughing) Toata plaja rade de mine iar eu eram speriata pentru ca nu stiam sa inot si am simit cum fuge pamantul de sub picioare. Va da-ti seama cum eram? Ca un strut capul in nisip si fundul in sus laughing)

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Pai nu stiu daca a fost asa e amuzant, dar chiar trebuie sa povestesc.
Deci, prietena mea cea mai buna(Andreia) a spus ca este hram la Botosana la bunica ei si m-a invitat si pe mine.Am intrebat de parinti si au zis, da poti sa te duci! Si am mers...Am ajuns, imediat ne-am dus in livada bunicii ei si planuiam un plan malefic nu mai stiu de ce pentru varul eilaughing
Apoi ea o zis hai in casa am mers in casa apoi a iesit bunica ei din garaj, adica nu garaj era sopru. Ea zice: "bianca, vrei sa sarim in fan?" eu: "daaaaaa" si mergem. Era pusa o scara de la primul capat al fanului pana la sfarsit((era un patrat sau dreptunghi maree facut cu laturile din lemne si in el fanul)), si eu am zis pot sa sarlaughing si am sarit, iar apoi ea a zis: "tu stii ca fratimiu se urca mai sus de bara aia si sarea in fanlaughing? si acum vine partea amuzanta! Am luat scara si am pus-o. Ea a zis n-am curaj, incearca tu primalaughing si eu bine, si eu tine scara! si apoi m-am urcat pana pe bara aia ((nu era bara era ca o bordura din lemn, mai multe incrucisate)) si eu zic, mi-e frica mi-e frica nu sar andreia! si ea nu a tinut scara, eu dau cu piciorul in scara si ma prind de bordura aia aeriana [[ca sa-i zic asa]] si nu ma mai puteam tine si m-am invartit in aer, scara pe jos si eu de la 2m 50 sau 3 am cazut cu fata pe jos, am cazut pe scaralaughingsi andreia bianca, bianca orice numai nu plange, si erau ochii ei printre lacrimi si eu ma ridic si zic: ce-ai patit femeie ca nu am nimic, doar o zgarietura mica aici pe mana, ea se uita si nici nu se vede zgarieturalaughing ce komik a fost, si am cazut pe fata total si ea plangea ca am cazut si eu: ce ai femeielaughingrolling on the floor asa de amuzant o fostrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era sa innebunesc fiindca am mancat prea multe dulciuri si fiindca pierdeam la jocuri.Am ajuns la urgenta fiindca m a muscat o albina de fund. M am incurcat la imnul romaniei in fata intregii scoli... mai multe

| DeeaLove08 a răspuns:

In excursie my bff era cu fratisu' mai mic si i-a zis un coleg: ai grija de el ca te pune maicata sa faci altul daca il pierzi si e criza n-ai cu ce sa-l crestilaughing si profa de romana era in spatele lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amuzanta! sa fim seriosi! eram sub dus, ma certasem cu ex-ul, a intrat peste mine, a zis ca pleaca, am alergat doar in papuci dupa el.doar pentru. argumente! de atunci beau cafeaua cu vecina de vis-a-vis

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Am cerut un Coca-Cola la pai laughing

| weeds a răspuns:

Am descoperit site-ul TPU si rad nonstop de atunci.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Cand am fost in tabara cu colegii mei. Si odata am auzit un sunet. Si odata o colega a inceput sa strige. Noi ne-am dus in padure si faceam focul de tabara. Nu ne-a mai vazut(colega). Ok, s-a dus in padure dupa noi si ne-a gasit. Ei bine ne amintim cu drag de Gica ursul laughing.

| Sebyzuq a răspuns:

Hehe cea mai tare intamplare care mi-o aduc acum aminte din 2010 e ca eram cu prietenu meu pe plaja la mare si am agatat doua gagicutze si dupa vreo doua zile, tipa pe care a agatato prietenul meu vroia sa i se daruiasca(fata avea nevoi) si amicul meu a duso pe plaja ca acolo aveau cica fantezihee hee si de acum urmeaza partea cea mai interesantahee hee amicul meu dupa ce sia terminat treaba pe plaja(daca se poate numi asa) i-a spus sa stea acolo pe plaja ca el vine pana acasa sa-i aduca ceva si tipa a stat acolo pe plaja si la asteplat si el i-a facut o gluma si nu sa mai intors, a fost un moment foarte amuzant pentru ca am ras de saraca fata cu lacrimilaughinglaughinglaughinglaughing

| Camzy a răspuns:

Pai...cred ca cea mai amuzanta intamplare de anul asta a fost in vacanta de vara, am mers la mare si innot eu ce innot, cand deodata mi s-a prins sutienul de o piatra mai mare(innotam pe sub apa) lol si trageam de el si ramasese intepenit.Nu puteam sa ies afara ca ramaneam fara el, am stat asa pana am simtit ca ma sufoc si nu mai am aer.In cele din urma am iesit asa afara. A fost destul de jenant pentru. mine dar a fost si foarte amuzantlaughing cel putin l-am recuperat(mi l-a scos un tip pe care nici macar nu-l cunosteam, da deh cum sa nu ajute el o fata in asemenea conditiilaughing, numai eu stiu cat s-a holbatlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai amuzante intamplari pe care le-am trait in ultimul an au fost:
La scoala:
Cand copii se bateau cu iaurt, aruncau si dau intr-un copil la fundul pantalonilor si copilu' cand vede zice ''Unde-i ala?''si l-a batut mar laughing

Profesoara de istorie gesticula langa un elev, si odata intinde mana si copilu' se duce 3 metri inapoi laughing

Sau profa de mate ce ne tot explica:
-va treziti la 6 dimineata, faceti mate pana la 9 dim, apoi luat micul-de-jun, faceti mate pana la 14-15, apoi luati pranzul, faceti mate pana la 18, apoi luati cina, faceti mate pana la 24:00, apoi dormiti 2 ore si o luati iar de la capat laughing -cine vrea sa fie bun, trebuiesa munceasca de dim pana seara laughing OMG!

| LorDLeoN a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare in anu2010 cred ca a fost si-a lasat profu foaia cu raspunsi la mine pe banca cand aveam test:X si am laut 10

| A_7901 a răspuns:

In vacanta, la mare, purtam pe plaja o esarfa pe cap. Am intrat in apa cu ea pe cap cu gandul ca nu o sa inot, doar o sa ma racoresc. Problema a fost ca a venit un val incredibil de mare care mi-a smuls si esarfa si sutienul, asa ca am vrut sa fiu sigura ca ajung in siguranta, am pis esarfa sa sustina sutienul. In fiene... nu a facut-o cum trebuia si miroase a sare si acum...

| Cσσкiє a răspuns:

La ora de franceză profesorul glumeşte mereu, un coleg nu a ştiut la tablă şi el a zis "Eşti ca un clown trist sau ca dormitorul fără Anda Adam". Sau... un coleg nu şi'a făcut tema, profesorul i'a zis "Poate ţi'o faci până la arestarea lui Miron Cozma a doua oară". De ziua mea(6 noiembrie) l'am servit cu bomboane şi a zis "Îţi doresc 1000 de ani de pace şi 1000 de război. Data viitoare să'mi aduci o prăjitură cu glazură de criblură."(CRIBLÚRĂ ~i f. Piatră dură fărâmițată mărunt și folosită ca îmbrăcăminte rutieră.)
Oricum, cea mai amuzantă a fost zilele trecute. În timpul orei de franceză, Miruna(o colegă care are IPhone) căuta pe Google nişte poze, ne'a arătat una denumită Tata Guru. În pauză, colegul meu de bancă îi tot spunea altui coleg Tata Guru, după aceea adăugând "mai degrabă tata c..."S'au fugărit, colegul meu de bancă striga "music makes me free". Până la urmă celălalt coleg a adus un mop, dar nu prea a reuşit să'l prindă.big grin

| ionutzz22 a răspuns:

Pai sunt multe da va zic 1-2 ne pregateam de ora de engleza, si noi toti colegi ne-am vorbit ca, cand intra profa in loc de, good moorning techer sa ai ziceam good bye teacher, zis si facut intra profa ea good morning noi good bye sa uitata la noi si a iesit afara noi radeam de ne prapadeam, vine peste 5 min cu directoarea. Si asa ne-a scazut 2 puncte la purtare la toti,,

2 Eram la nunta la un vecin mergem la biserica tot treaba rost multa lume, se umpluse biserica si cand popa a vrut sa il miruiasca sa-i ai puna cruciulita aia pe frunte, mirele nestiind a luat-o in gura a crezut ca e ceva de mancare,, din cauza emotiilor cred popa a inceput sa rada de nu se mai putea abtine, si pe parcursu slujbei cred ca si-a amintit si a izbucnit din nou in hohote de ras,, abia a terminat slujba laughingrolling on the floor scuze daca am gresit vreun cuvant da e noaptehee hee si multe altele numai bine ionutzz!

| BeeZsiAtat a răspuns:

Pai daca as incepe nu as mai termina laughing.

Oricum voi spune una din ele:.

A fost cand mama spalase pe jos si mi-a zis "Vezi ca am spalat pe jos" si am raspuns cu Da.Da.Am iesit din dormitor in fuga si m-am dus pe o parte rolling on the floor)

| DamaAzu a răspuns:

Deci era la scoala, cand vroiam sa chiulim de la ora de religie si cand eram sus pe gard (deoarece scoala meau are un gard maricel) trecea politia pe acolo si ne´o prinns pe garsadlaughingrolling on the floor apoi ne´or dus la gardianul scolii si am asteptat sa vina diriginta ca sa vedem ce face.

Ce noroc ca nu era in scoala(era in strainatate ca sa faca un proiect) dr o venit alta profesoara care nu ne´o parat dar am fost pedepsiti...si politaii ne spuneau ca :¨DATA VIITOARE CAND VRETI S CHIULITI IESITI PE POARTE, NU VA MAI URCATI PE GARDlaughingrolling on the floor¨laughingrolling on the floor sper c va amuzt un pic.
Asta e una din toate peripetiile mele si le prietenilor meilaughing

| mikko a răspuns:

1. profesoara noasta' de franceza a inceput sa o asculte pe o colega X. si o pune sa conjuge vb parle la prezent si ea gresea pronuntia si profa de colo " a intrebat-o cum o cheama, pe franceza" ca sai treaca 3 in catalog si nici o secunda na trecut si ea a zis. parle. corect. ar veni.-cum te cheama? -parlerolling on the floorlaughinglaughinglaughing

2. a mers intr-o zi o pr la scoala cu pantaloni de aia largi si cu fundu lasat neavand chiloti pe ea. si un coleg ia tras pantalonii jos in curtea scolii care era full de copii si profirolling on the floorlaughinglaughinghappy

| Bubiko a răspuns:

Cele mai multe sunt cu catelusa mea.

| aaaa12345 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a mea a fos:cand la sport stateam singura intre 11 baieti, mai ales ca stateam intre X si X.Doi baieti superbi si toti radeau

| xXLipHeartSweetieDudeXx a răspuns:

Am 3 intamplari tari:

1.Prima data tin minte ca am fost la bunici si intr-o noapte am construit o torta si m-am gandit sa ma prostesc cu o torta! Si m-am gandit sa ma duc pe podul de la lac sa nu am surprize piticani si adulti, am facut torta si mi-a cazut torta pe picior si atunci am crezut ca mor ma ardea foarte tare si o vecina de vreo 14 ani a crezut ca imi leg sireturile si a fugit spre mine si am cazut amandoi in lac, si o vacina ne-a vazut si a chemato pe bunica crezand ca facem ceva in apa!

2.Atunci cand m-am dus cu prieteni in mall si am intrat intr-un magazin de haine eu si cu inca un baiat (prieten) ne-am bagat acolo in, de unde se iau haine de pe umerase! A venit o baba si am iesit de acolo si am speriato si iera sa primim amenda.

3. Bunicul a scos butoiul cu varza afara si dupa ce a plecat el si cu bunica la magazin, am pus apa in butoi si vazand ca nu am piscina am intrat in butoi si era si cainele pe acolo si l-am bagat si pe el acolo in apa! dupa aia m-am jucat cu furtunu i-am facut lu bunica un serviciu si de fapt am udat gradina. Apoi n-am mai putut de picioare si am intrat in casa am adormit cu un cearceaf alb pe mine si cu televizorul aprins a venit bunica cu bunicu de la magazin si peata.Prima a intrat bunica-mea in casa si a zis:''Ce pute aici asa, zici ca so besit vaca". Dar am primit-o si pe coaja.

Cel mai misto an 2010! hai, ca misto a fost si 2008 pentru. mine!

| Cristi_6252 a răspuns:

Inca o intamplare.Mama spalase pe joc si a zis sa merg sa curat cusca la papagali.Am iesit eu din baie.Striga ea: Am splat pe jos eu am zis da da stiu ajung la masa si alunec in fund laughing.

| EllyFMS a răspuns:

Intr. o seara mergeam cu o prietena sa ne plimbam,[ea are probleme cu vederea, iar ochelarii ei erau la reparat, ca se asezase pe ei], trecand pe langa un magazin[un magazin. da era un fel de minimarket, cu mai multe tejghelechatterbox], ea s-a gandit ca vrea nu stiu ce, iar eu vroiam un redbull.Eu am lasat`o sa se uite dupa ce vroia ea si eu m`am dus sa imi iau redbull`ul. dar. problema era ca ce vroia ea era fix dupa o tejghea unde nu era nici o vanzatoare sa intrebe pretul pe care ea nu reusea sa il descifreze[scrisul fiind si foarte mic.]. Ca sa reuseasca sa vada, ea sa aplecat peste tejghea, pana cand o alta vanzatoare de acolo a inceput sa urle "HOOOOOOT, HOOOOOOOOT. ARE MANA SUB TEJGHEAAAAA... FETELOOOOOOR HAI PE ELLL" ea cand a auzit, s`a ridicat sa se uite unde e hotul. cand vede o turma de vanzatoare alrgand sprea ea. Ea a inceput sa urle crezand ca toate vor sarii pe ea.[Din unghiul meu, se vedea de parca era un meci de rugby, unde toti jucatorii alearga ca disperatii dupa minge(Prietena mea in jocul asta fiind mingea)]. Vanzatoarele cand au vazut intelntiile prietenei mele au inceput sa faca morala. una chiar a ciupito[cu ce motiv nu stiu]. oricum am stat acolo cam 30 de minute sa ii faca morala.

Acum vreo 2 ani mi. a luat tata un pui de rottweiler. cand a mai crescut. mama il scoatea afara sa alerge putin. tata mi la luat la sfarsitu` verii[pentru ca imi murise ciobanescu german.]asa, intr. o zii de decembrie inzapezita, mama il scoate pe max afara sa alerge putin cu el [avand deja cateva luni era destul de mare]. alearga mama cu el cateva ture, pana cand cainele se plictisise putin [turele de aelrgare decurgeau asa : Mama o lua putin inainte, iar el cand o vedea alergand fugea dupa ea. si nu numai la ea. sil am ine si la tata. dar tata nu il scoate. doar eu cu mama il scoteam. dar in acea zii ma durea picioru si am preferat sa nu.], el fiind plictisit mama a mai facut o tura sa vada daca mai alearga sau il baga in curte[el fiind pui era foarte energic]. dar nu a alergat. da` cand a vazut ca vrea sa il bage. a inceput sa sara in juru` lu` mnama sa mai faca cateva ture. ok. mama a inceput sa alerge, dar max, a depasito. s. a asezat pe burta in fata ei, si va imaginati ce a urmat. mama pe burta pe zapada [qa fost o scena ca in desenela animate]. ba mai mult mac vazand. o pe jos pe burta. s. a asezat si el culcat si a inceput sa o linga pe fata.

| BlackCatEye a răspuns:

Pai.amuzant este mai totul pentru mine dar asta mi s-a parut chiar tare laughing
Eram la zoo in Sibiu cu o prietena si ne uitam la maimute.eu am vrut sa ii dai pufuleti maimutei(ca manca aproape orice) si i-am dat unul, dupa doua si dup-aia mi-a tras de punga laughing am inceput sa tragem amandouade punga; maimuta nu se lasa si uite asa aveam oamenii care faceau galerie si in final aimuta a dat drumu' pugii iar prietena mea a cazut rostogolindu-se (era un fel de deal) sau la inceputu verii cand imi plimbam cainele si a observat ceva a luat-o la goana si eu inghiteam pamantu de pe jos dupa aia s-a dus si a mancat nu mai stiu ce cand a intrat in casa s-a linistit pe covor trebuia sa iasa ce a intrat mrg s-a mai intamplat sa fiu cu colegii.megeam linistiti pe trecere si le ziceam eu ceva... ei se uitau la mine si intra in stalp laughing numai tin mine cele mai amuzante lucruri dar astea sunt cele mai recente :')

| Kensan a răspuns:

Pai jucam fotbal la liceu si fiind sigur cu fundasul, am incercat sa fac o bicicleta si mi-am dat cu stangu' in dreptu' si s-a dus naiba tot laughing. Va dati seama, toata lumea radea

| David_2599 a răspuns:

Cred ca cea mai amuzanta intamplare a acestui an a fost pe 1 aprilie cand am dus la scoala o cutie cu ciocolata; daca o deschideai iesea un fel de sarpe care zbiera.
Si in ora de romana i-am zis profesoarei ca e ziua mea(de fapt nu era) si sa lase colegii sa imi cante 'La Multi Ani'. Au cantat, apoi m-am dus la profesoara sa o servesc cu niste. Cand a deschis profesoara cutia laughing s-a speriat foarte rau. Am fost toti pe burta de ras laughing

| EuAli a răspuns:

Cea mai interesanta intamplate din 2010 a fost:eram grabit sa merg la ora de sport.Eram de serviciu la clasa.Tocmai cand s-a sunat, mi-am terminat treaba.Alergam atat de rapid pe hol ca sa ajung la sport, incat am facut un drift cu adidasul de la piciorul drept (am ridicat piciorul stang) in timpul alergarii, era cat pe-aci sa cad, pe scari, caci eram aporoape de scari. big grin

Întrebări similare