Ce bine stiu sa minta unii...
ca niciuna nu e grea.la mine grele sunt aproape toate.chiar daca iau la ele si 6 si 10 si 8 depinde de lectie mai mult dar in general si de ce iti place tie.colegului meu ii place mult biologia.eu o urasc am cele mai proaste note la ea.nu pot retine cuvintele alea lungi de habarnuam ce inseamna.sau cum eu iubesc, ador informatica+matematica desii nu sunt tocilar am cele mai mari note din clasa la mate si informatica.
depinde despre ce e materia.
Pai matematica, chimia
latina inca nu am inceput sa facem...si cam atat mi se pare mie ![]()
PS: sunt clasa a 8`a
Mie mi se par grele fizica si chimia
Ma decsurc la ele cat de cat dar cred ca de vina este profesoara pentru ca nu explica indeajuns de bine.
Bună!![]()
Hai că eu o să mă iau cu tine şi cu Bubu*Ruza de mână. Niciodată nu mi-au plăcut matematica, fizica şi chimia da nici nu le-am învăţat.![]()
Bye!
Biologia Istoria Chimia Matematica Fizica...si profesorii tampiti care le predau =)
Matematicaa este cea mai grea din clasa a6a
Iti spun din propria experienta pentru ca eu sunt a6a si fata de anul trecut lesin![]()
Stau foarte prost cu matematica
Ca si materie mi se pare matematica de la clasa a 10-a incolo mai ales la mate-info si fizica(pe care nu am inteles-o niciodata)la ce profa avem nici nu cred ca o voi intelege, deci matematica si fizica, matematica imi place, dar fizica la care stiu doar materie pana in clasa a 9-a e grea, mai ales cu prof/profa pe masura...
Wtnqdbqrhqr întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: