| lc13cm3 a întrebat:

Ce as putea sa fac acasa sa nu ma plictisesc? Dar nu sa-mi chem prietenii sau ceva.

Răspuns Câştigător
| yulyanayo a răspuns:

Eu de exemplu cand ma plictisesc acasa, desenez, caut un film bun, fac curat prin casa (daca nu am chef de altceva), imi scriu pe o foaie ce as vrea sa fac pe viitor, fac curat in dulap, probez haine, fac poze, cant, sau dorm. fundita :d

16 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

Joacă-te, citeşte, scrie, desenează, cântă, dansează, dormi, fă curat, fă mâncare, uită-te la filme, vorbeşte(la telefon), probează haine, fă ceva inedit(ce nu ai mai făcut) şi altele.
Succes!

| Yamaha123 a răspuns:

Te uiti pe tpu.Sau te joci cu cainele pe afara!
M-ai lasa pc-ul iesi afara!

| lalaballet a răspuns:

Eu:
1 Ma uit la TV
2 Citesc o carte
3 Intru pe net
4 Imi chem prieteni
5 Ascult muzica
6 Vorbesc la telefon
7 Ma culc big grin
8 Sun pe cineva si vad daca vrea sa mergem afara
9 Desenez
10 Ma joc jocuri pe calculator sau laptop
Sper ca te-am ajutat

| MaduMadutsa a răspuns:

Daca esti fata incearca sa o ajuti pe mama ta, la curatenie la din astea asa, daca esti baiat ajuta-l pe tatal tau, daca nu du-te prin parc sa te joci cu prieteni, descarca-ti jocuri noi pe calculator sau poate chiar sa citesti ceva. Sper ca te-am ajutat! big grin

| lc13cm3 explică (pentru MaduMadutsa):

Pai cum vine asta?! Fetele muncesc de le sar capacele si baieti se distreaza?!

| MaduMadutsa a răspuns (pentru lc13cm3):

Scuze m-am exprimat gresit. Daca vrei ajutati parintii daca nu vrei fa lucrurile pe care le-am specificat mai sus. Indiferent ca esti fata sau baiat! big grin

| FlorynFlOo a răspuns:

Sunt multe lucruri de facut..de exemplu ai putea construi un castel din carti, sau sa iti desenezi viata ta pana acum, ai putea să te uiti pe net sa inveti trucuri sau de ce nu sa construiesti o masinarie din orice, de ex o moara, ai putea de asemenea să te uiti pe net la vloggeri celebri, si unele pamflete, te-ai putea uita la o comedie, ai putea invata sa faci origami sau retete de bucatarie.Pe PC te-ai putea juca un joc de aventura.Si cate si mai cate nu sunt de facut, poti si sa dormi laughing.Eu te sfatuiesc sa cauti ceva creativ. nu este nici plictisitor si poti invata ceva folositor in viata!

| Cosmin_Teaca_1998 a răspuns:

Asculta muzica, joaca un joc online, fa farse la telefon, uitete la o comedie...

| Prada26Tulcea a răspuns:

Sa iti cauti servici

| lc13cm3 explică (pentru Prada26Tulcea):

Serios!? La ce te referi mai exact prin asta?

| AnneOkay a răspuns:

Poti sa te uiti la filme ( nu iti recomandat filmele horror daca esti singur/a sau este noapte laughing ), poti desena, iti poti redecora camera, poti citii, poti face bratari, poze, ( daca esti fata iti poti face unghiile, sa incerci coafuri noi ), o baie cu spuma + muzica care sa te relaxeze...

| pufosenie4427 a răspuns:

Joaca-te pe mobil (exemplu de jocuri pou, subway surfers sau altele). Poti sa te uiti la televizor, poti desena.

| lc13cm3 explică (pentru pufosenie4427):

Nu am telefon cu touch.

| lc13cm3 explică (pentru pufosenie4427):

Nu am telefon cu touch

| Irimia_Maria_Emilia_1979 a răspuns:

Sa dansezi sa te joci sa canti