Crede-ma ca abia astept.Ph da ce nu fac[nu te gandi la prostii], imi deschid messu si dau drumu la muzica, sa ma distrez cu pisica mea , daca e ceva de baut
...nu refuz, o baie relaxanta si iar de la capat!
Poi fac treburile casei, dupa aceea mai vorbesc la telefon, intru pe mess(net)...erc.Fundita?
Stau uneori si imi mai fac din teme, daca nu, mai citesc cate o carte sau ma mai uit un pic la televizor sau calculator. Dar nu mai mult de jumatate de ora.
Poi ma plictisesc ca de obicei, stau pe mess ascult muzica, ma uit la Tv, citesc chestii din astea normale.
Ma joc diverse jocuri pe calc, imi fac teste psihologice, sau chem o prietena la mine. ori fac experimente gastronomice
Daca e ziua ascult muzica la maxim :X si daca e seara.chem prietenii l mine acasaa :X
Ma uit la seriale, fumez, dau muzica super tare, plec de acasa...ma dau cu capu' de peretitu ce faci?
Eee . Ţi-aş zice da mi-e ruşine!
Glumesc , îmi invit prietenele, stăm la o cafea, o bârfă, ne uităm la un film, etc
Asta e o alta intrebare din ciclul >
Fara nici o suparare dae crede ma ca ma plictisesti teribil, si cred ca nu numai pe mine. Urmeaza si intrebarea la ce te gandesti cand esti singur acasa noaptea iar afara ploua? si mai ai 2 min pana adormi. fa ti o laba daca nu mai stii chiar ce sa faci.
Sall! ce fac eu? Ma uit la tele.la comp.ma mai uit prin dulaputile parintilor. cam atit. U?