| cornel a întrebat:

Ce faci cand ramai singur acasa?hee hee

68 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm. ce pot sa fac :daca raman singura acasa in jur de 3 zile(in vacanta; ai mei nu pleaca mai mult de 3 zile, numai cand au fost in vacanta singuri 2 saptamanibig grin)stau pe net, ma fac frumoasa(cosmetica etc etc) dimineata chem vecina de casa la cafea (ies din curte prin spate si intru prin spatele celeilalte case, pentru ca sunt in pijama)apoi ascult muzica la max, mai fac curatenie, daca pot dau si o party seara si cam atat sunt o gramada de lucruri de fac iar la alti am vazut commuri in care scriau de gatit( ei bine eu am 16 ani si nu stiu sa gatesc!)imi fac mancare semipreparata sau il chem pe iubi sa facem impreuna(el se mai pricepe.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vb l tel, asc muzica, chestii de gunu'asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vorbesc la telefon, pe mess!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O baie relaxanta

| forzasteaua a răspuns:

Pai ultima oara cand am ramas singur acasa o perioada mai mare(2 zile) am dat chef de chef, am chemat toti prietenii, ne-am imbatat si pe la 12 noaptea in prima noapte ne-am dus si am batut toate ciorile din cartier,ne-am intors, am cazut lati si a doua zi de la cap, dar pana pe la 2-3 ca am facut curat sa nu afle mama si tata.ce crezi ca facea puisorul lor cand au venit acasa? citea carte pe care o incepusem cand au plecat ei, asa ca sa zica ca am citit continuu cat au fost plecati(cartea era de fapt un roman de vreo cateva sute de pagini). cand raman doar 2-3 ore, stau pe net, vorbesc la tel. ascult muzica "interzisahappy" si chestii de genu'

| defsd a răspuns:

Eu eram odata singur acasa si am incercat sa fac dragoste cu pisica laughing

| mihai17998 a răspuns:

Daca sunt singur 3 zile mai chem 2 prieteni si 3 fete si facem nebunii

| GhostLife a răspuns:

Miasi chema prieteni si iub si as face un party de ar dudui pereti asi comanda pizza iar daca mar prinde parinti leas spune adevarul si probabil asi fi pedepsit o luna rolling on the floorhappy:X