Daca sunt mult singura acasa, dau drumul pe internet (boala mea), pe Messenger, pe TPU, iar apoi intru pe Metin2.
Daca sunt foarte mult singura acasa, fac petrecere! O chem pe vecina, cu catelul si de ce nu cu cu membrii familiei (partintii, surorile, fratii, verii mai mari sau mai mici cu mult decat mine sunt exclusi).
Daca stau zile sau chiar si saptamani singura acasa, imi fac de cap! Cea mai buna solutie!
Pai o sun pe mama sa vad ce face si daca este bine.Nu stiu ce m`as face fara ea!
Strang material pentru una noua pentru ca... evident daca ramanem doar noi 2 (eu si casa) eu castig iar ea arde. O zi buna!
Chem prietenele sa doarma la mine Fac mizeriee
Dupa aia curatenie ca daca vin parintsii
Asa ...Pe net. Dau muzica la MAXIM fac ce vreauu cu alte cuvinte
Muzica, dans, somn, filme, sex in monolog. bat la vecina o invit la cafea. cam ce facem toti
Pai daca am si 12 ani ce sa fac imi sun prietenul si vb pana dimineata sau in chem la mine
Cred ca raspunsul meu va fi cel mai interesant: EU NICIODATA NU raman SINGURA Acasa _ ba sunt cu prietenii, ba cu neamurile mele =-)... deci, nu ma plictisesc nicicind... )))
Muzica la maxim si de obicei ies cu prietenii la o plimbare si ma intorc acasa cu cateva minute inainte de parinti... deci nu prea stau p'acasa
Petrecereee
muzica maxim
bautura
mancare
vecini strigand la poarta
politia in fata casei
:X
cand aud "singur acasa" la asta ma gandesc