| woody_9489 a întrebat:

Ce jocuri pe PC va plac? Preferati sa jucati online, sa va cumparati jocuri gen Sims etc. de la magazin / de pe net, sau de fapt si de drept nici nu jucati? happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma joc pe PC, n-am spatiu...
Joc pe consola PS3 si Wii. Jocuri preferate? PES 2010, NFS Shift, Tennis, Skateboard, Formula 1 s. a. Joc cu prietenii. Am schimbat plasma in birou, am una uriasa, stam si ore sa ne jucamlaughing mancare, bautura, glume, jocuri... Iubesc sa merg la biroulaughing

9 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Înainte mă jucam Silkroad online dar era prea aglomerat şi trebuia sa aştept mult până se încărca.Mai îmi place Legacy of Kain:defiance... şi acum mai nou joc 4story care e foarte fain...si Harry Potter laughing

| evoke a răspuns:

Sincer nu prea ma joc laughing my mult stau pe messlaughing dar cand intra cineva in camera repede inchid messu don't tell anyone laughing nuh trebuie' sa vada parintzii sau cine o fi cu cine vb cu pe messlaughing fratele meu are voielaughing
si cna dintra in camera yes si intru in jocuri sau ma prefac ca caut nij haine pe imvulaughing) de fapt...am doar un joc pe comp laughing unu zumalaughing j pe ala se joaca maicamealaughing deci...imvu ma my joc cateodatalaughing

| madalicious a răspuns:

Jucam Neillife, care este free dar m-am plictisit de el ca stateam mai mult singura... Dar mai joc uneori cand intra prietenii in joc.

| lilboutique a răspuns:

Adevarul e ca nu prea ma joc, doar la ora de informatica la scoala ne jucam Zuma sau diverse joculete interesantelaughing

| Klara a răspuns:

The Sims dar nici nu mai stiu in ce conditii am facut rost de el, il am de vreo 4 ani laughing

| adi4ever a răspuns:

Fifa 2007 si da il downloadez de pe net doar nu oi fi tampit sa mi-l iau originallaughing

| Pupily92 a răspuns:

Mie imi place sa joc Counters Strike cu boti si Need For Speed Most Wanted in retea.happy mi le iau de pe net big grinbig grin :-H

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal imi place orice are intriga.Imi iau jocurile de pe net dar calculatorul meu e un model destul de vechi si nu prea imi merg jocurile mai noi de 2006-2007

| IlusionPK a răspuns:

Cabal Online este un Best MMOG ce il calca in picioare pe Metin si restul jocurilor multiplayer... Ti-l recomand este fain si usor!