Nu ma joc pe PC, n-am spatiu...
Joc pe consola PS3 si Wii. Jocuri preferate? PES 2010, NFS Shift, Tennis, Skateboard, Formula 1 s. a. Joc cu prietenii. Am schimbat plasma in birou, am una uriasa, stam si ore sa ne jucam
mancare, bautura, glume, jocuri... Iubesc sa merg la birou
Înainte mă jucam Silkroad online dar era prea aglomerat şi trebuia sa aştept mult până se încărca.Mai îmi place Legacy of Kain:defiance... şi acum mai nou joc 4story care e foarte fain...si Harry Potter
Sincer nu prea ma joc
my mult stau pe mess
dar cand intra cineva in camera repede inchid messu
nuh trebuie' sa vada parintzii sau cine o fi cu cine vb cu pe mess
fratele meu are voie![]()
si cna dintra in camera yes si intru in jocuri sau ma prefac ca caut nij haine pe imvu
) de fapt...am doar un joc pe comp
unu zuma
j pe ala se joaca maicamea
deci...imvu ma my joc cateodata
Jucam Neillife, care este free dar m-am plictisit de el ca stateam mai mult singura... Dar mai joc uneori cand intra prietenii in joc.
Adevarul e ca nu prea ma joc, doar la ora de informatica la scoala ne jucam Zuma sau diverse joculete interesante
The Sims dar nici nu mai stiu in ce conditii am facut rost de el, il am de vreo 4 ani
Fifa 2007 si da il downloadez de pe net doar nu oi fi tampit sa mi-l iau original
Mie imi place sa joc Counters Strike cu boti si Need For Speed Most Wanted in retea.
mi le iau de pe net ![]()
:-H
Cabal Online este un Best MMOG ce il calca in picioare pe Metin si restul jocurilor multiplayer... Ti-l recomand este fain si usor!
mafiot1 întreabă: