Da.
Ideea e simpla:
Eu de ex. am firma x, dau de situl z care imi ofera o oferta:
ii dau 10$ pentru fiecare 100 de oameni ce imi vor vizita pagina. ei ma asigura ca minim 100 de oameni imi vor vizita pagina - Ok
Astfel ei pun situri de genul lui Neobux. Utilizatorii primesc cate 1 cent pe click, 100 clickuri = 100 centi( 1 euro) Un calcul simplu rezulta ca firma are un profit de 9 euro pe click.
Utilizatorul primeste 1 cent pe click si poate aduna referali( eu il iau pe prietenul meu si il pun sa-si faca cont cu scriind la referal numele meu, castiga 25% din tot castigul lui(nu se scade de la el, e bonus) si toata lumea iese in castig)
Deci firma ia un profit de 9 euro pe 100 de clickuri, utilizatorul primeste 1 cent iar firma profita de reclama.
Funda te rog!
Eu nu cred asta, de obicei sunt tepe. Incearca sa verifici site-ul respectiv, eventual chiar intreband aici, poate unii dintre noi stiu mai multe. Numai bine!
EU nu am incredere in astfel de site-uri, poate s-o face bani pe net, dar nu toata musca face miere!
sper ca ai inteles ce-am vrut sa spun!
sfatul meu este sa ignori astfel de anunturi, pot fii periculoase...nu stiu eu una nu am incredere deloc, bani nemunciti nu-ti a nimeni!
Site-urile acelea sunt legale, din moment ce le face şi reclamă, aşadar după cum bine ştim cu toţii din ceva legal nu vei face niciodată bani. Mulţi. Aceste site-uri practic se folosesc de tine pentru a aduce trafic, prin accesări şi publicitate, iar ei vor câştiga sume destul de mari după urma ta, iar ţie îţi va reveni o sumă egală cu zero.
"chiar se pot câştiga bani atât de uşor?" crede-mă, ca să stai la calculator de dimineaţa până seara pupând în 3 litere nişte site-uri e destul de obositor la un moment dat, deşi aparent e "uşor".
Iar în altă ordine de idei, hai să fim serioşi, trăim în România, doar nu cumva crezi că e dispus cineva să te umple pe tine de bani că "stai pe net", no way... ![]()
Iar prin cealaltă metodă, cea ilegală, se pot face bani frumoşi pe net, dar bineînţeles, trebuie să "le ai", să papi informatică pe pâine, nu-i deloc simplu, stai tu liniştită.
Wake-up!
Dacă faci videochat da.
În rest nu, nu cred. Decât dacă te chinui cu un forum/blog de pe care să câștigi mult. Cum au cei de la Cool Girl, Bravo Girl, Popcorn ș. a. m. d. Oricum nu câștigă mult pe seama site-ului, câștigă de pe urma revistei.
& Oricum esențial e să te maturizezi și să muncești serios, nu să-ți faci un blog în care să-ți investești ideile în fiecare minut pentru a câștiga un leu pe zi. Nu e folositor. ^.^
Nu sunt adevarate! Sunt un fel de curse, daca ai da click o sa iti apara un site cu Travian sh o sa ai numai virushi in pc!
Daca poti castiga bani doar cu un simplu click, ar insemna ca, cat de crand vor creste sh bani in copaci
!
Se pot castiga doar cu referali multi care platesc instant paypal retragi la banca. daca vrea cineva sa incerce Y! M : penetoonline
bani pe net - un altfel de job
si se pot castiga in multe feluri.
affiliere marketing
ptc web design si multe altele.
Recomand
neobux http://goo.gl/jvnI5
si
clixsense http://goo.gl/Jm2qG
ofer un premiu de 300 $ in functie de activitate cont
oferta mea de referali poate fi un job pentru tine.
nicoalusoby întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: