Stiu frate asa e la liceu eu is ultimul an deci iti dai seama ce facem noi la ore..nu am timp sa ma plictisesc pentru ca facem numai misto de profesori, dar cand ma apuca lenea ma culc.pun capu pe banca si dai tata
Ascultă muzică în căști, desenează, dormi, holbează-te la ceas, spune-i profesorului că te duci la baie și te plimbi
Fii atent la ore! Glumesc, dar aia e cea mai buna idee, o sa iti fie mai usor cand va trebui sa inveti pentru teste. Poti sa vorbesti cu lumea prin smsuri, eu asta faceam, sa stai pe facebook, sa desenezi, sa citesti reviste, sa dormi evident, sa vorbesti cu colegu de banca, noi aveam un caiet pentru asta si vorbeam in scris sa nu facem galagie, cam atat.
Iata ce fac eu cand ma plictisesc:
-Dorm
-Vb cu kolegii
-Enervez profa
-Ma joc in telefon
-Desenez
-Imi cer voie sa ies, si ma duc sa maninc, trag o tigara
-Ii enervez pe cei de linga mine
-Askult muzica
-Fa misto de toti
-Arunca cu ce gasesti in colegi/profesor
Incearca-le pe toate
La ce plictiseala ai in tine de ce mai mergi la scoala?
Trage-tio cu iubita in oras si daca n-ai fa-ti!
Fa misto de profesorii! du-te la baie stai pe afara! cand iesi la baie mai iesi cu unu si ciocaniti pe la usi sa faceti misto de profesori! funda?
Frate incearca sa fi activ la ore sa vezi ce repede trece timpu' eu is activa si parca ora tine 15 minute
Pai sa vezi ce bine te distrezi rezolvare o problema la mate sau sa vezi ca interesantă e ora! Ce naibii faci ma la bac? Tot o laba?
Deseneaza,asculta muzica prin kasti, mananca,, ghionteste un coleg,,, arunka in kolegi cu hartii,,, si mai multe!
Deseneaza pe masa cu compasu sau un ciob etc, sau cand profa ta vorbeste repeta si tu unele cuvinte care ti le zice
)
Ştiu sentimentul, e naşpa când te plictiseşti dar poţi face altceva, poţi desena ceva amuzant şi să îi arăţi colegului, poţi asculta muzică, poţi sta pe net, facebook, poţi râde şi vorbi cu colegul de bancă, poţi juca cărţi, dar să nu te prindă profesorii, încearcă să te distrezi în timpul orei dar nu depăşi limita. P.S. Eu la ora de mate mă plictisesc cel mai tare, mai un pic şi adorm
la toate materiile am note bune, dar la mate am note mai mici şi în aproape mereu mă apucă somnul.
LisaJulie întreabă: