Depinde ce tip de om esti. Daca iti plac jocurile pe pc Ia-ti Call of Duty Black Ops. Daca esti mai copliaros ia-ti ceva cu radiocomanda: un tanc sau elicopter sau avion. Daca esti mai cititor de felul tau ia-ti o carte buna. Daca iti place aventura pastreaza-ti banii pentru altcandva si du-te la munte pentru catarat.
Skateboard, tenisi, chitara, tech dech, ceas, minge, robot. Sper sa iti placa, aa si eu am 10 ani!
Pantru cine?
Daca pentru mama ta poti sa-i iei impreuna cu tatal tau (dispunand de o suma mai mare de bani ) : o programare la masaj, o caciulita de Mos Craciunita, produse de ingrijire, cosmetice, ceava util pentru casa, o felicitare facuta de mana ta, un ghiveci cu flori, un Cd cu un slide cu pozele ei preferate s. a. m. d
Daca est pentru tatal tau : un Cd cu muzica lui preferata, o felicitare, tot ceva util pentru. casa, Un DVD cu un film recent aparut, un spary sau ceva pentru. ingrijire.
Pentru o prietena : ceva decorativ pe tema sarbatorilor de iarna, un accesoriu : agrafe, esarfa, fular, caciula, manusi, mini-bag etc.
Trebuia sa dai mai multe detalii pentru. cine vrei sa cumperi, buget, dar sper sa-ti fie de folos.
Bafta!
Poi ciocolata in diferite forme:d : brad, mos, om de zapada. etc.:p asta mi se pare foarte sweet
apoi.
o felicitare`![]()
o bluza.
cizme dintralea
ce se agata de ceva
si pui in ele ceva acadea, ciocolata.
o mascota
: ren`
mos C., Om de zapada![]()
o pernuta cu ceva de Craciun pe ea![]()
acadelele alea cu alb si rosu in forma de carja
)
niste ciorpi inscriptionati cu ceva de craciun![]()
poti sa daruiesti si un glob impachetat frumos intr-o cutiuta` acum depinde si la cine dai codourile
sau vrei sa ceri
?
:*
Eu voi merge pe 11. o chitara.role.un costum .dulciuri.camra web daca nu ai.