| UnderLife a întrebat:

Cu ce s-ar curata touchu de le telefon fara sa-l afecteze?

9 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Buna. Inchide-ti telefonul, lasa un timp sa se "linisteasca" bateria apoi poti sa-l cureti cu spirt sau cu un servetel nu foarte umed.

| TheUnikBiby a răspuns:

Am auzit ceva de o folie care se poate pune pe ecran. Apesi putin pe ea si cand o dezlipesti totul e ok, e curat.

| ombladon a răspuns (pentru h3r):

Ne explici care e faza cu "lasa un timp sa se "linisteasca" bateria", asta ca sa nu rad fara sa te intreb...

| GoguSteriade a răspuns (pentru h3r):

Totusi, sunt urme de degete, nu de stiu eu ce. Pana si frecatul pe tricou rezolva mizeria de pe touchscreen, ca doar nu l-a folosit sa intoarca brazda pe camp.

| h3r a răspuns (pentru ombladon):

Ce dragut esti, multumesc ca ai asteptat.
Telefonul putea sa fie prea incalzit, poate il avea la incarcat si nu putea sa puna APA, ca doar asta e spirtul sau alte solutii, el fiind cald.
Credeam ca vor iesi in evidenta ghilimelele, insa vad ca pentru tine, nu.

Tot nu inteleg, atata timp cat nu intra apa in el, ce are?laughing

Din pacate eu am facut prostia asta si mi s-au ars cateva butoane in interior, de fapt nu stiu exact cum se numesc. Si asta din cauza ca era prea incalzit telefonul. De aceea am specificat aia mai sus.

Nu s-au ars, s-au oxidat pentru ca apa a ajuns in interior si nu conteaza ca este rece sau fierbine telefonul, tot se oxideaza si daca ar fi fierbinte, ar fi mai bine, ca se evapora apa mai repede...

Pai aratau arse, ciudate. Ma rog.
Nu-i nimic, doar asa am putut avea altu laughing.
In tot raul este si un bine.