anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti dai seama daca o fata te place sau nu?

Răspuns Câştigător
| monicaclaudia a răspuns:

Iti dai seama crede-ma. Doar daca unu e orb nu vede, de obicei modul in care se uita la tine cum iti vorbeste. etc. se intelege. Si daca tu crezi ca ii placi si tu o placi, intreab-o daca nu are chef de un suc si asa ai sa vezi daca e sa fie ceva.

62 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| Issa_3763 a răspuns:

Poi nu stiu sigur ce sa spun deoarece si eu trec prin aceeasi dilema daca pot sa spun asa. dar eu cred ca tie ti'e frica sa nu cumva sa te vada doar ca pe o amica si tu sa crezi ca e vorba despre altcineva.
pai acum nu pot sa spun exact difera de la baiat la baiat.
big grin.alti stiu sa arate alti nu vorbig grin...incearca sa vorbesti cu el vezi cum se comporta. daca te baga in seama daca vorbiti zilnic daca se comporta altfel de cum se comprta inainte totul e oke.big grin... ce sa spun Succes!:X.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fta te iubeste daca esti sincer

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Difera de la fata la fata, pentru ca si eu am avut o situatie naspa, la inceput nu simteam nimic si nu vroiam sa ma atasez de ea insa a fost mult prea simpatica si incepuse sa se poarte cu mine de parca eram impreuna si eu mi-am creat iluzii dupa 1 saptamana am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si mi-a spus nu stiu ce sa zic ca te vedeam ca p un prieten desi comportamentul ei arata ca ii placea de mine(ma lua in brate, imi saruta obraji, ma musca in joaca, etc) eu mi-am facut iluzii si m-am indragostit orbeste si acum sufar pentru asta... sfatu meu cand placi p cineva vorbeste cu el ca nu la toata lumea exista chestia cu privitul altfel si chestii din astea asa ca sa nu iti faci iluzii degeaba mai bine vorbesti cu persoane... sper ca se intelege ceva din povestea care am scris-ohappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa comportamentul cand e langa tine si daca sta cam mereu pe langa tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin comportamentul care il are cand e langa tine si daca sta cam mereu pe langa tine

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iti dai seama cand te place ca uita-te in modul la care se uita la tine baftalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Om bun relatiile la distanta nu merg

Alte răspunsuri
| beauspirt a răspuns:

Simplu modul cum vorbeste cu tine.cum se poarta cu tine.si in primul rand ea nu vrea sa iti spuna si incearca sa te tachineze...ori ce fata carui ii place de un baiat il mai tachineaza.
.tongue daca accepta sa ba sarutati sau mozoliti atunci da straight face bravo

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Alex_5221 a răspuns:

Cand mama si tata erau doar prieteni,si atat,mama statea cu spatele,tata a strigat-o pe nume,(fiind in spatele ei,iar cand s-a intors i-a dat un sarut,si dupa catva timp s-au casatorit,asculta-ma, poti incerca si asa, ca daca nu te place mai mult de o palma nu-ti poti lua, da ai grija sa fiti singuri...

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| StYxY a răspuns:

Pai, Nu e asa de greu. Uita-te la ea si vezi daca iti da semne: Iti zambeste? Incearca sa socializeze cu tine? astea ar putea fi unele din putinele semne care arata ca te place. Daca iti da macar un semn incearca sa o inviti undeva. Intreab-o de interesele ei. Vezi daca sunt asemanatoare cu ale tale. Abia atunci iti dai seama daca va potriviti sau nu si daca te place! Succes!

Alte răspunsuri
| Pauliici a răspuns:

Eu iti zic din surse sigure ca daca iti zambeste cand te vede, se blocheaza pur si simplu si nu isi ia ochii de la tine, e posibil sa te placa.Atunci cand ramaneti singuri se intimideaza si nu zice nimic, roseste cand ii spui ceva...blushing Inseamna ca te place. :d

Alte răspunsuri
Întrebări similare