Click dreapta pe folder > proprietati > (in josul ferestrei) hidden > ok
Se poate ascunde doar folder-ul, ceea ce e suficient, sau si tot ce se afla in folder, recomandat de Windows, adica optiunea selectata de ei
Este usor.
- Creezi un folder nou (cu ce nume vrei)
- Click dreapta pe folder - Proprietati (properties) - Customize - Change Icon (si selectezi un spatiu liber, salvezi si inchizi.)
Acum mai trebuie sa facem sa dispara si numele...
- Click dreapta - Rename [si apesi butonul Alt, tii apasat, dupa care apesi butoanele 0160 sau 255 (cele din dreapta tastaturii)]
Enjoy, sper ca ti-am fost de ajutor!
Deci creezi un folder apoi urmeaza cativa pasi:
1. Click dreapta -> Proprietati -> Customize -> Change Icon
2.Acolo o sa vezi mai multe icon-uri...tu cauti unu fara textura si dai ok
3.Folderul a disparut dar trebuie si numele, click dreapta pe folder -> Rename -> apoi tii apasat alt din stanga si apesi pe butoanele 2 5 5 din dreapta tastaturii...deci tii apasat alt si tastezi 2 5 5. xD
Done.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Este destul de usor.
- Creezi un folder nou (cu ce nume vrei)
- Click dreapta pe folder - Proprietati (properties) - Customize - Change Icon (si selectezi un spatiu liber, salvezi si inchizi.)
Acum mai trebuie sa facem sa dispara si numele...
- Click dreapta - Rename [si apesi butonul Alt, tii apasat, dupa care apesi butoanele 0 1 6 0 (cele din dreapta tastaturii)]
Enjoy, sper ca ti-am fost de ajutor!
Faci click dreapta pe desktop si selectezi new folder. Dupa dai tot click dreapta pe folder si dai rename. Apoi, ti apasat alt(cel din dreapta tastaturii si scrii 0160. (nu 1060).
Si apoi, dai enter!
Dupa, dai click dreapta pe folder si dai pe properties.
Acolo, dai pe customise si apesi change icon.
Si dupa te duci in dreapta si vei vedea ca unele spatii sunt goale(dar de fapt sunt invizibile).
Si dai ok.
Si ai facut un folder invizibil.