| ronazozole a întrebat:

Cum se poate face o bratara a prieteniei mai groasa?

5 răspunsuri:
| Neah a răspuns:

Foloses-te mai multe culori si pune (daca ai ata mai subtire) inca 2-3 fire pe langa celelalte si face de parca ai face cu unul.

| midnight a răspuns:

Acuma e foarte greu sa explici in cuvinte...mai simplu ar fi sa pui mai multe ate. daca vrei sa aiba alt model in afara de ala cu linii oblice sau v-uri ia compatrioate aici un site de unde sa te inspiri :www.friendship-bracelets.net

| TAzOVsKY a răspuns:

Deci,ai nevoie de ata (cam 3 culori, sau poti sa faci din aceeasi culoare)cred ca ai vazut pe youtube cum se pune ata.incepi dintr-un capat,tii cu mana de capatul acela si duci ata in celalalt capat,apoi ti cu mama de acel capat si duci ata pana la celalalat capat si tot asa. dupa ce ai facu ata,le iei pe toate si le inozi; faci un nod in care sa bagi toate atele,si capatul nodului in ceva ca sa poti face bratara,sau o poti tine intre genunchi. dupa ce ai facut asta, incepi si inozi atele asa:pe prim ao iei si o inozi cu a 2, si pe a 2 o dai ca sa fie prima, apoi, tot cu prima o inozi pe a 3 si o dai inapoi ca sa fie a 2. (aaa, am uitat, trebuie sa faci 2 noduri cu fiecare si apoi o dai in spate ).si tot asa.si inca ceva,cand inozi, ai grija sa fie o ata jos si una sus, adica cand inozi o ata o duci sus si una jos si faci nodul. sper ca te-am ajutat si ca ai inteles ceva.pa-pa si eventual mai pui tu niste culori. sau fire mai multe de ata, sau niste fir de mohair mai sclipicios sa o imbogatesti.bafta!

| animedrawy12 a răspuns:

Iei mai multe ate.

| Dragutzica_2613 a răspuns:

E destul de freu, dar pe linkul acesta vei gasi:http://www.spuse.ro/bratari-impletite/