Americanii nu mia pot gndi. Au fost adusi in halul asta de conducatori, ca sa ii poata tina in frau. Imagineaza-ti ca la inceputu coloniilor (nu in Vest) era oarecum pace si prosperitate, si nu existau bani pana cand cineva meschin din Europa a dorit sa se imbogateasca in/din America.Cum? Foarte simplu avea nevoie de o moneda de schimb pentru a face lcrul asta.
Astia au ajuns sa fie hipnotizati de mici prin desenele lor, seriale, filme, muzica.
Acum americanii (conducatorii) sunt cei mai ipocriti din lume: prin moneda lor (ce nu are nicio valoare) incearca sa subjuge lumea. Nu au dat razboaie pe continentul lor (ma refer la Primul si Al Doilea Razoboi Mondial) pentru ca ei sa nu aiba de suferit. Cand razboiul s-a terminatsi toate celelalte tari aveau pamantul parjolit cine crezi ca dadea imprumuturi cu cereale/bani?
Nu stiu cine a raspandit HIV, dar cred ca tot americanii. HIV-ul are o structura "nepamnteana" ar putea sa fie creata in laborator, sau tot daca intram in SF, ar putea fii adusa de extraterestrii, care ne-au lasat si un antidot (Nu cred ca extraterestrii ar avea o boala fara antidot). Prima oara s-a experimentat virusul HIV pe maimute, iar apoi pe oameni, din Africa.
Americanii au ajuns "populari" pentru ca au sters de pe fata pamantului doua oarase prin folosirea bombei atomice, proiect furat de ei de la germani.
și asta o spune un țigan roman! Ai grija cu clișeele naționale, ca și despre noi exista câteva!
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: