Mersi ca ne impartasesti si noua recordurile tale personale.Si,de fapt, ai vrut sa intrebi ceva?
Da, am vrut sa intreb de ce nu pleci de pe siteu asta?
Da' de ce nu pleci tu? Ca tu esti ala prost care in loc de intrebare ne povesteste despre recordurile lui!
Ai luat funda pentru ca esti singuru care ai ziso in ras. Toti ratatii astia sufera pentru ca am pus eu o intrebare aiurea care pe ei nu ii deranjeaza deloc. sau cel putin asa cred. Bine ca nu esti asa prost ca ei
Multumesc.Da nici eu nu ii inteleg ce problema au,chiar nu i-ai jignit, nu i-ai injurat, nu le-ai vorbit urat.Asta e ce sa le faci!
"pentru ca am pus eu o intrebare aiurea" - tocmai ca nu ai pus nicio intrebare. Comentariul lui ChrissDulchik mi se pare foarte pertinent si la locul lui. Si funda ai dat-o tot aiurea.
Funda o dau cui vreau eu nu pot sa decida ei. A fost o intrebare pusa de plictiseala ca nu am avut activitate de mult pe site. Cu ce le-am stricat eu viata lor cu aceasta intrebare? Imi place ca tu ai creier
Ai dreptate! Nu cred ca i-a afectat asa de mult intrebarea asta psihic, dar mai stii poate si-au pus mintea prea mult la contributie si au facut scurt circuit
Eu zic ca le place doar sa comenteze se dau isteti oamenii, pacat ca nu prea demonstreaza ca sunt!
Ba omule! Pe site-ul asta se pun intrebari. Nu povestesti tu ce rahat ai mancat si la ce ora te-ai sculat.