| alina14 a întrebat:

E adevarat ca daca razi prea mult te ingrasi?

14 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu, este o poveste. Poate din cauza ca razi si esti fericit si corpul prospera.

| Ea12345 a răspuns:

Din contra, prin contractarea abdomenului, poate slabi in cantitati excesivewinking

| evoke a răspuns:

Eu rad ca proasta in fiecare zi la scoala cu prietenelelaughing si n-am nimiclaughing smug tt 50. 05 kg amlaughing j pr mele nuh ma cred ca zic ca is prea slaba sa am atatea kglaughing mie nu mi se pare ca is slabalaughing mi se pare ca is grasalaughing

| Miha a răspuns:

Rasul slabeste!
Mai ales in cantitate mare:-).

| alecs871 a răspuns:

A da, si painea tampeste...

| Klara a răspuns:

Se spune ca rasul ingrasa, pentru ca persoanele putin mai plinute sunt si mai vesele. Persoanele slabe sunt tot timpul preocupate de aspectul lor si nu-si gasesc timp si chef sa rada, in timp ce "sanatosii" mai si rad. laughing

| ilovemusic a răspuns:

Nu e adevarat, eu rad intr-una si sunt chiar foarte slaba.Lumea imi recomanda tratamente de ingrasarelaughing.

| Psihoyounger a răspuns:

Nu cred pentru că dacă ar fi aşa, ar trebui să nu pot intra pe usă la cât de mult râd eu însă nu e aşa.
Psihoyounger

| camelia1812 a răspuns:

Pff... daca m/as ingrasa de cate ori rad.atunci as fi de o tonalaughingrolling on the floor

nu crede toate prostiile pe care le auziwinking

| Locre a răspuns:

Pana si intrebarea suna stupid...practic e si mai stupid.Normal ca nu! E doar o superstitie ca oricare altele.

| GreenPills a răspuns:

Nu credlaughing
De unde ai auzit-o si pe asta?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ingrasa ba chiar slabeste ca iti consumi energie razand.Eu nu-s asa grasutza si rad la greu. :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.filmeeonline.info filme online subtitrate in romana www.filmeeonline.info

| butzbutz a răspuns:

Nu e adevarat...de unde ai auzit prostia asata. ce treaba are rasul care e o mecesitate.si ingrasatul...

eu nu vad nici o legaturawinking