| cr1571n3l a întrebat:

Eu am un sistem mai slab: 2 GB RAM, Intel Celeron processor cu 2, 7 GHZ, Nvidia Geforce 2 mx 400 64MB, HDD 148 GB,,, este vreun patch sau vreun trick ceva sa pot face GTA San Andreas sa mearga mai bine? am dat setarile la placa pe Hight Performance, am facut setarile pe very low,, am dat disable si la audio dar tot greu merge. ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Nu e un sistem foarte prost în general dar placa aia video e vai de mama ei. Nu ai ce face, aşa-ţi va merge. Du-te şi pune una de 512 mb să vezi ce bine o să-ţi funcţioneze.

| Gizăz a răspuns:

@virus: N-are ce să îi facă omule, n-auzi că are placă video de 64? Poate să se pună şi-n cap că nu o să îi meargă San Andreas pe aşa ceva. Ori îşi ia alta ori aşteaptă PC nou cum ai spus şi tu.

| virusake a răspuns:

Mie imi mergea pe un Socket A => athlon xp de 2 ghz, 1. 5 gb ddr1 si ati 9550 cu setarile pe medium.
Tie ar trebui sa iti mearga mai bine...

S-ar putea sa ai si un virus (un scan cu antivirusul) sau un windows folosit neglijent.
Downloadeaza tune up si da-i un clean si o defragmentare.

Cat despre overclock pe celeron, mai bine iti bagi un bat unde stii mai bine...
Daca ai un sistem de genul asta, probabil ai si o placa de baza veche si o sursa no-name. big grin Deci overclock-ul cade. happy

Nu ai in ce sa mai bagi bani. Daca nu te mai multumeste, strange bani pentru unul nou. tongue

| cr1571n3l explică:

Placa de baza e: AsRock P4I65GV, deci, placa de baza e cam din 2009 cred. nu e de la placa de baza, si,, aveam o placa video interna pe placa de baza : Intel 82865G graphics cu 96 mb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Upgrade sau overclock(pe riscul tau). La overclock trebuie sa investesti intr-o racire mai buna(1-2 milioane)

| ady_9556 a răspuns:

Inst alt windows sau da'i un scan la pchappy

ca FOARTE SLABUTZ nu ii pc'u...placa aia video daca ai schimba'o