Pai...ai putea sa iei carti cartii de joc si sa va jucatii, saufazan ii foarte amuzant.Mai ia-ti multe reviste si rasfoieste de 100 de ori.Sau o carte dar nu Amintiri din copilarie ceva care sa fie mai captivant cum ar fi Harry Potter sau Twilight.Mai sunati prietenii si intreabai ce fac si spune-le ce ai vazut pe geam si vorbiti vreo ora doua
)). Iati un caiet si un creion si incearca sa scrii ce ai vazut cand drumul nu ii greu si mai opreste soferuu sau daca esti talentat deseneaza peisaje pe care leai vazutat si te`au impresionat.Nu uita sa faci multe POZE ca sa te dai mare in fata prietenilor tai![]()
. Iati telefonul, Mp3, Mp4 si asc muzica. Daca aveti un laptop uitate la un film de comedie la care sa razi vreo 3 ore dupa ce so terminat.Pai DORMI cat poti de mult... Fale farse parintilor cand dorm sau si celorlalti din autobuz.De ex:punele pasta de dinti pe mana si ia-ti o pana si gadilai
))))
Pai trebuie sa ai imaginatie! Paa si o vacanta frumoasa!
Joci/asculti muzica pe telefon,joci pe laptop,joci cu fratii/surorii daca ai ia-ti joc din ala gen nu te supara frate,integrame,sudoku,teme,te pui sa copiezi in caiet diferite lecturi dintr-o carte (ca exemplu carti de la scoala),scrii retete de gatit
,inveti pentru clasa care vei intra sa stii din timp,te gandesti la viitor,privesti pe geam,vb cu membri familiei despre lucruri nerezolvate(cum s-ar zice vorbiti unele nelamuriri) pur si simplu stai,plimbate prin autobuz,deseneaza,gandeste-te la amintiri,imagineazati lucruri,fa poze la peisaje de afara,joacate carti,joacate cu laseru, citeste, puneti filme pe mp4/telefon (si cumparati multe bateri
) cam atat ca nu mai stiu
Pai poti sa iti iei cu tine asa:
- 3-4 reviste
- mp4-mp3
-carti daca te duci cu familia
- va jucati sticluta
)
-daca pleci cu autocarul ia niste filmee ca sa le vedeti...
-snaksuri cat cuprinde
-un bax de suc
-daca e ia-ti un caiet sh scrie ce faci in acel moment sau deseneaza.
-daca nu ai rau de masina ia-ti doar o carte sh citeste
-daca faci bratara prieteniei poti sa faci dinacelea pe drum :*(daca vrei sa te invat trimite mesaj )
cam asta imi vine in cap...
bafta sh sper sa nu te plictisestii :*:*:*:*
Ia`ţi multe reviste, rebusuri, integrame, o carte dacă vrei.
De asemenea, poţi să îţi iei chestii de machiat [ dacă nu nte deranjează să se holbeze lumea la tine ] şi multe oje pentru că ai timp să`ţi faci cele mai complicate modele, atât la mâini cât şi la picioare. Nu uita acetona şi nişte şerveţele demachiante! ![]()
Nu trebuie să`ţi lipsească mp3`ul, telefonul, laptop`ul [ dacă ai ] sau cd`uri cu muzică în caz că te vor lăsa să alegi tu şi aparatul foto [ cu el te vei distra la maxim, poti să le faci poze altora in timp ce dorm sau te prosteşti tu cu el ]
Ia`ţi foi albe, creioane pentru a desena. Multe chestii de ronţăit.
Drum bun! :*
Asculti muzica de pe telefon, citesti o carte, desenezi, vorbesti la telefon, te joci pe psp/telefon...mananci bunatati.Ti-am spus tot ce mi-a trecut prin cap in conformitate cu intrebarea ta, dar sa stii ca o excursie cu familia poate deveni foarte frumoasa, o excursie inseamna sa te recreezi, nu zic ca compania nu conteaza dar o sa vezi ca o sa fie bine. Nu ar trebui sa acorzi atata importanta drumului lung, sigur te vei simti bine, drumul nu face excursia
.
Iti poti cumpara niste reviste, benzi desenate. Daca mai ai frati poti sa iti cumperi un pachet de carti si jucati, asculta muzica.etc lucruri micute dar distractive...Si Drum bun!;-)
Poti sa iti iei o carte sa citesti, un caiet sa scrii in el impresii
, zic si eu asa...
. Poti sa iti iei carti, in autocar aveti loc sa jucati.Cred ca pe fiecare spatar de la scaun e o masuta mica, acolo aveti loc daca nu, gasiti voi un loc daca vrei sa iti iei si cartile
. Daca ai laptop il poti lua si il pui pe masuta aia sau pe picioare si un modem si mai stai pe net...altceva ce sa zic, nu ai prea mult spatiu. Sper ca te'am ajutat! Bafta!
Bn,ia-ti o integrama, un joc si o sa treaca timpu mai repede drum bun(sa iti iei ceva comod in picioare)
Pai poti sa te joci carti sa citesti o carte poti sa faci fazan in familie faci poze poti sa colorezi discuti cu fratii sau surorile tale daca ai sau cu parinti.