Da...asta e talent de creator... oricine ar putea crea o povestioara dar nu ca a ta deoarece a ta e speciala in sensul ca folosesti multe insusiri multa descriere etc si asta face povestea mai interesanta.Eu am citit primul fragment si apoi m-am apucat sa-l citesc si pe al doilea fiindca eram curioasa (ce se va intampla).Asa, incet, incet am citit toata povestea.Bravo mie imi place dar nu numai parerea mea conteazatine-o tot asa! Bravo! eu spun ca in viitor vei ajunge cineva care va scrie carti dar un autor obisnuit sa nu te astepti la ex."ION CREANGA"etc.(fara suparare).Ai 19 ani ai toata viata in fata.
Dar chiar nu indraznesc sa cred asa ceva. Ciudat este ca cea care m-a inspirat nu este o scriitoare, ci o cantareata. Acum totul este o joaca pentru mine, stiu ca vreau sa scriu pentru ca imi place mai mult decat orice altceva pe lumea asta insa nu prea stiu ce stil sa adopt. Fireste, o voi lua incet. Nu ma gandesc sa scriu din prima romane sau nu stiu ce fel de opere, ma rezum doar la povesti, la nuvele, chestii mici. Mersi pentru complimente. De fapt, multumesc tuturor celor care au avut rabdarea sa citeasca acest fragment si sa isi spuna parerea; ma motiveaza sa scriu in continuare si sa mucesc mai mult pentru a-mi imbunatati stilul.
Foarte interesant. chiar ai talent, nu imi pare deloc rau ca am citit-o. continua tot asa.
Eu n-am citit nimic, ca nu imi place sa citesc decat maxim 2 randuri, dar mi-a placut faza cu "sa vedem daca spiritul meu creator va fi acceptat cu bratele deschise"
Asta ma face sa ma gandesc la o postare similara, pe care am pus-o eu ieri la Conversatii. Desi azi-dimineata deja aveam o fana, la cinci minute mi-a disparut postarea, semn ca bratele sunt semi-deschise nitel preferential pe TPU.
Deci ce sfat sa iti dau, ca sa nu zici ca am postat aici degeaba?
Uite, te sfatuiesc sa iti salvezi opera undeva, pe computerul tau propriu, in caz ca iti dispare si tie munca creativa, datorita vreunui frustrat incult, asa cum am patit eu.
Inca nu stiu ce s-a intamplat cu Catalina. Asta a fost un fel de joaca de-a mea pe care am salvat-o pe telefon si apoi pe PC. Dar daca place sa stii ca ma voi gandi la ea si voi scrie.
Daaaaa
Foarte frumos! Felicitari! E povestea ta de viata, te-ai inspirat dintr-un caz real sau ai compus tu totul? Oricum, bravo! Ai putea scrie o carte
Totul este din propria mea imaginatie, destul de bogata de altfel. Ideea este ca tot acest fragment nu a fost aproape deloc pregatit. Ceea ce pregatesc si chestiile la care muncesc cat de cat se afla pe blogul meu. Mi-ar place sa il vizitezi si sa spui ceea ce crezi despre el.
Mi-ar face o deosebita placere!
alexx102428 întreabă: