| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Hei TPU.
Cateva citate gen : Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!
Nu vreau din alea de pitipoance cu valoare si alte chestiilaughing.
Si...am incercat sa activez la Nokia C3, modul economic. Dar nu gasesc pe nicaieri. Unde as putea sa intru?
Si inca o intrebare: Maine seara as vrea sa merg la Biserica pentru lumina, pasca...mda...cum as putea sa stau treaza pana la 2-3. Fara cafea si d'astea ca nu beau.Nu pot nici sa dorm pe zi.thinking
Habar nu am cum o sa stau atathee hee.
Multumesc!happy

Răspuns Câştigător
| MarYsSa1508 a răspuns:

Eu pot sa iti raspund la intrebarea cu Biserica te inteleg perfect sunt genu` de persoana.happy : Eu seara ma pun in pat la 2winking... Programez televizoru` si imediat adormmbig grin. Dimineata veii vedea ca te trezesti la 10-11, daca e dimineata bea o gurita mica de ness:* Sperr ca te-am ajutat [funda] big grin

6 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns:

Intrebarile se pun pe rand draga

Nu-ti va raspunde nimeni asa, deoarece nu e corect, ar trebui sa dai 2352356 funde laughing

| xHeLpErx a răspuns:

Pai ca sa nu bei cafea si d'astea si sa stai treaz pana la 2-3 trebuie sa te culci nu neparat devreme da sa te trezesti pe la ora 3-4 pranz daca nu ai treaba. Daca te trezesti inainte de 3-4 te culci la locbig grin! Funda primesc?

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Kyrie):

Pff... o fundita pot da, bineinteles.Rapunsul tau e ironicstraight face. Daca nu imi oferi un raspuns care sa imi fie de folos, de ce mai raspunzi!?
Oameni...oh go on

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru xHeLpErx):

Daahappy
APPlaughing ai un nume haioslaughing)

| Mihai_Eduard_1997 a răspuns:

Mamaa ma cei asa de greu sa stai pana la 2-3 noaptealaughing Eu ma culc pe la 5-6 k atunci mi se face somn +ca am si 11 anirolling on the floor

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Mihai_Eduard_1997):

Pai in vacanta de vara, ma culcam pe la 4-5 dimineata, dar am fost nevoita sa schimb programul.Adica..na,trezitul la 6:30 nu e prea frumoslaughing