| Helioot a întrebat:

HEI TPU...Cine credeti ca va castiga Romanii Au Talent? Eu tin cu Narcis Ianau ...Succes, Funda

Răspuns Câştigător
| AnMa a răspuns:

Eu sunt sigura ca Narcis va castiga concrusul.El are cel mai deosebit talent si merita sa castige big grin
Mai sunt si altii foarte buni dar el va castiga big grin
Ps: nu am spus Narcis ca sa spun la fel ca tine si sa imi dai funda; eu am spus ce gandesc si ce credbig grin

12 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Buna!
eu am 2 preferati:
Narcis Ianau
Adrian Tutu

| HappyCandy a răspuns:

Si eu tin cu el are o voce superba, mi-as dori si eu sa am asa o voce

| kleorys a răspuns:

Ceau e prea repede sa ti dai parerea pentru ca de acum incolo urmeaza si clipe vesele cu Brigada 2/3hee hee))

| Damii a răspuns:

Eu tin cu toti...
Daca ar fi dupa mine, toti care au ajuns aici au talent si merita sa castige. Deci...fiecare se mandreste cu talentul lui!

| rolfenstein a răspuns:

Narcis Ianau o sa castige cu siguranta.

| Iuliiikkk a răspuns:

Eu zic ...defapt as vreaa Tutu Adrian:X:X:X. Funda!puppy dog eyes

| ChristinaO a răspuns:

Nu stiu daca vor castiga,dar eu tin cu Ballance,desi,probabil narcis va castiga.Dar, in ciuda talentului lui, nu-mi placelaughing

| SkittlesS a răspuns:

Adrian Tutu
parerea mea

| Adoniaa a răspuns:

Adrian Tutu.love struck

| Sky_6013 a răspuns:

Eu cred ca Adrian Tatu are destul sanse dar si Narics happy

| Elly55 a răspuns:

Si Narcis Ianau m-a dat gata! Dar eu tin cu Tutu Adrian Cristian, deoarece este un copil fara parinti, dar nu cred ca o sa castige...imi pare rau si de Bernadette si catelusa Vanda ca nu au intrat in finala...Dar asta e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tin tot cu Narcis pentru ca are o voce extraordinara! Are ceva foarte special! Astfel de talent nu gasesti! Si in plus este si modest! pup