1) Din cate stiu eu, le plac rapperitele, dar nu numai. Ideea e sa nu asculti porcarii gen manele, ca daca e rapper adevarat sigur nu va aprecia.
2) Despre poveste... deduc ca esti in gimnaziu. E totul ok pana la punctul in care tu numesti un coleg de scoala "dusman de moarte". De ce il vezi asa? Daca te enerveaza, ignora-l, nu-l provoca [nici pe el, nici pe altii]. Daca te provoaca ei, nu zic sa nu ripostezi, dar incearca sa nu ii jignesti; vorbele dor mai mult decat crezi si mai ales datorita lor ajung oamenii sa-si poarte pica, iar daca tot sunteti colegi si trebuie sa va suportati oricum, de ce sa nu usurezi situatia...
3) Cred ca are o parere buna despre tine, dar nu stiu daca te vede doar ca pe o amica sau ca pe o potentiala prietena. Tu incearca sa fii mai pozitiva in prezenta lui [si nu numai] si restul banuiesc ca va veni de la sine.
Bafta!
Eu nu ascult manelele sunt o porcarie. Aia de la mine din clasa sunt manelisti si eu plec din clasa sa nu raman terorizata.
Nu stiu ce fete le plac, dar sigur nu le plac fetele cocalare.![]()
Ca tot ai zis de compatibilitate, nu te lua dupa internet
. De unde are sa stie internetul daca voi doi sunteti compatibili, poate ca ai bagat tu niste informatii dar eu zic ca sa nu te iei dupa net
.
Paii. incearca sa nu te dai in spectacol cand esti cu el, intereseaza-te de muzica pe care o asculta, ce face in timpul liber.
Bafta!
Fii asa cum esti tu si nu fi fatarnika(ca altele)
nu am intzeles prea bine, dar esentzialul e de-ajuns de explicabil...
simt ca esti o fire foarte sensibila, dupa ce el a zis ca ai un umar de sprijin, mi s-a stors o lacrima. faza e in ceia ca la mine e aproape aceiashi poaveste![]()
P.S.:"Fii curajoasa si nu lua in seama prostiile care ti se adreseaza. esti bravo!"
anonim_4396 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: