| aqswdefrgthyjukilo a întrebat:

Hello. In vacanta asta o sa mor de plictiseala. Ce pot sa fac? Heeelp!hee heehee heehee hee

Răspuns Câştigător
| Mony a răspuns:

Du-te cu pritetenii la un suc
organizateaza cu prietenele o petrecere in pijama
stai prin oras cu prietenii (mai pirdeti vremea)
sati pe mess
inscriete la tenis sau alta activitate care iti place tie
uitate la TV
cheama o prietena la tine sau du-te tu la ea
du-te undeva in vacanta
sper ca am fost de ajutor

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Incearca sa citesti ceva mai mult. Sau poti sa pleci undeva cu prietenii.

| εїз a răspuns:

Sa te masturbezi.

| elena5stefania a răspuns:

Buna! Daca chiar te plictisesti apucate si citeste un roman sau doua... sper ca sfaturile mele sa iti fie de folos

| Poinsettia a răspuns:

Eu zic sa incepi deja sa-ti pregatesti un loc de veci.

| elena5stefania a răspuns:

Buna! Eu cred ca ar trebui sa te apuci sa citesti un roman sau chiar doua daca te plictisesti... sper ca sfatul meu sa iti fie de folos

| robert1239 a răspuns:

Filme, straaaand, betiismug

| Mony a răspuns:

Eu nu citesc nici o litera nici sa-mi dati in caplaughinglaughinglaughinglaughing
detesc lecturatongue

| alandala a răspuns:

Du-te la lucru happy

| HaosPatologic a răspuns:

Mergi la biblioteca si gaseste-ti niste carti misto.Eu nu cred ca exista oameni carora nu le place lectura, ci exista oameni care nu au gasit lectura pe gustul lor.De obicei adolescentilor nu le place sa citeasca, deoarece cred ca toate cartile sunt ca cele plictisitoare pe care ni le dau profesorii de citit la scoala gen Baltagul. Exista o gama variata de genuri literare si de scriitori, in care sigur oricine poate gasi ceva sa ii placa. Ultima carte pe care am citit-o se numeste "Voi scuipa pe mormintele voastre" de Boris Vian si mi-a placut mult, ti-o recomand daca iti plac erotismul si imprevizibilul.Citind scapi de plictiseala si evadezi din cotidian. Un alt mod de a nu te plictisi este sa te uiti la filme bune, din nou in functie de ce gusturi ai. Mie imi place mult Requiem for a dream.Plimba-te,practica un sport, mergi la o terasa, la un concert, fa poze, invata o limba straina, invata sa canti la un instrument si astfel iti trece timpul si iti imbogatesti si cultura generala. Fa-ti un cont pe shelfari, unul pe youtube, hi5 sau facebook si pe goveg.com. Fa yoga happy