| Arisu a întrebat:

Hey! am nevoie de ajutor) e ziua prietenei mele și vrem să-i facem o surpriză. ceva idei? Vă rog, ceva creativ și original))) mie nu-mi ajunge imaginație : DD merci anticipat!: )

Răspuns Câştigător
| Krosa a răspuns:

Un cadou care are nevoie dar si care sil dorea sau poti sa strangi niste bani cu o prietena si ii cumparati ceva un ursulet mare fiecaruia ii place nu conteaza varsta ursuletul de plus mare inseamna afectiune intre prietenie

7 răspunsuri:
| Shokuletz a răspuns:

Pai dupa parerea mea ar trebui s-o duceti in locul ei preferat...Succes!; P

| vali1616 a răspuns:

Ma bucur foarte mult ca am dat de intrebarea ta.
Dai o sticla de cola iar pe spatele capacului pune-i un metosan legat de sfoara(date la oparte ca face BUM )
Da cu unt la intrarea in baie ( in caz ca vrea sa se usuce)
Dai o bucata de tort/prajitura(neumblata la ea ) dupa ce gusta dai un bilet pe care scrie : Cu drag {numele tau} pentru tine o prajtura cu lacsative! Desigur va scuipa.
Daca se va supara umplei un balon cu faina si umflal; dail si spune-i sal sparga cu acul sa uite de suparare si ghinion
La usa foloseste niste unt/ulei pus pe clanta langa clanta pune un prosop cu praf de copt pe o parte.
O mica parte din ideiile mele deci laughing

| gxgy a răspuns:

Puteti sa o duceti la patinoar, ar fi distractiv. Sau la un suc, cinema.

| BiuL a răspuns:

O petrecere surpriza sau un tort personalizat cu ce ii plac ei : cosmetice, animale, pantofi etc

| BiuL a răspuns (pentru vali1616):

Care-i faza cu prosopul si praful de copt?

| vali1616 a răspuns (pentru BiuL):

Depinde de pielea persoanei deoarece ar putea da o senzatie de gadilare sau mancarime sau nicio senzatie

| kiv1990 a răspuns:

Ceva ce-si doreste