| ஜKiddutzaஜ a întrebat:

Hey. dati-mi niste statusuri pentru yahoo, gen aia cu maimutele, mersi mult... FUNDA cele mai bune! love struck

Răspuns Câştigător
| xCatastrophe a răspuns:

Te uiti atent, ma privesticu regret.Asupra mea nu mai ai nici un efect?
O fata ca mine are mereu o fana ca tine
Nu'i aşa, puiule? Ştii că ţin la tine. Din prima clipă ai reprezentat lumea pentru mine!
Niciodată nu am încercat să păcălesc pe nimeni, i-am lăsat pe ceilalţi să înţeleagă ce vor şi s-au păcălit singuri.
• ][Nimic din ce`a fost nu va mai fi`...Prezentu`l e trecut, presarat cu amintiri.][
Se-adună chestii care te marchează, şi până la urmă îi tragi după tine pe toţi care îţi întind o mână.
Nu`s in top 10. Dar sunt la zdreanta ta in Top Friends! :*
#.•Nu arunc cuviiinte inaiiinte;] Ca lucruri ce se siiimtNu` se spOn prin cuviiinte`!•
Iti simt lipsa oriunde ai fi, ea ma ucide zi de zi!
"Nu mai sunt copilu cu slabiciuni de alta data/Acum sunt slabiciunea altora c-am caracter de piatra."
Să poţi să fii acelaşi când totul e schimbat,să poţi să fi indiferent când totul te-a marcat.
ღAu fost momente in care am fost gata sa renunt la tot. Mi s-a zis ca n-o sa pot. Ehhh,uite ca inca pot! ღ
ღ-Am nevoie de cineva,da n'am nevoie de Oricine,eO am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!:X ღ
ღCând viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbiღ
ღDe cate ori imi ved visele cum se sfarsesc,de atatea ori ma ambitionez sa reusess! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima! ღ
Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut...
Arata`i mereu putina iubire pentru a`i demonstra ca langa tine o sa-i fie bine. Arata`i lumea dintr`o alta perspectiva si zambetul ce i`l vei oferi zi de zi.; x""
?-Ea e,Fetita ta Cuminte [love struck]-Stie Cum Sa iti vorbeaSca,Si cum sa Te alinte-Stie mereu Cat de Dulce Sa iti zambeaSca [on the phone-Mai ales cand vrea Sa te foloSeasca [laughing]-A invatat Cand trebuie Sa tipe si Cand trebuie Sa taCa!
?-Ea e,Fetita ta Cuminte [love struck]-Stie Cum Sa iti vorbeaSca,Si cum sa Te alinte-Stie mereu Cat de Dulce Sa iti zambeaSca [on the phone-Mai ales cand vrea Sa te foloSeasca [laughing]-A invatat Cand trebuie Sa tipe si Cand trebuie Sa taCa!
?-Ea e, Fetita ta Cuminte [love struck]-Stie Cum Sa iti vorbeaSca, Si cum sa Te alinte-Stie mereu Cat de Dulce Sa iti zambeaSca [on the phone-Mai ales cand vrea Sa te foloSeasca [laughing]-A invatat Cand trebuie Sa tipe si Cand trebuie Sa taCa!
Nu poti sa fi respectat daca tu nu te respecti. Daca taci si accepti, nu sti la ce sa te-astepti love struck
Exista aCeea Persoana Care Te Schimba atat De mult... Incat iti Este imposibil Sa iti Mai aduci Aminte cum erai inainte Ca ea Sa intre in Viata Ta
O iubesti dar totusi renunti la ea zicand ca nu iti pasa.ea te iubeste dar iti respecta decizia.peste timp realizezi ca ai gresit.insa orgoliul a fost mai mare.asa.ajungi sa o pierzi.pentru totdeauna!
Ridic sticla sa imi spal toate pacatele-n alcool...In seara asta paharele vorbesc, ele gandesc.N'am nevoie de companie, nu incerca sa ma faci sa zambesc...Am umplut destul paharu cu doru de tine!
Intr`o lume alb si negru ...am tupeu' sa visez in culori.
Nu am midee de statusul cu maimuta dar uite cateva...whistling

3 răspunsuri:
| ஜKiddutzaஜ explică:

As vrea amuzante...

| gfy a răspuns:

Maimuta.

| denisse_7490 a răspuns:

Pai...eu imi pun cam asa:Nu citi statusuri, citeste carti! Sunt mai rebela din fire si mi se potrivestee!