| Ioana300 a întrebat:

Hey! Spuneti-mi si mie ce as putea face vara asta! Va rog nu imi veniti cu chestii gen "du-te la mare/munte" ca asta nu tine de mine si oricum ma ducwinking Dar ceva ce sa fac in casa! Inafarade calculator! Vreau si eu niste idei!
Cele mai bune primesc funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Lauraaai a răspuns:

Eu de obicei imi fac bratari din ate ( iasa super si nici nu te plictisesti), citesc, ma uit la filme..., te poti ocupa de tine adica sa iti faci unghiile.Cam atat, sper ca ti-am fost de ajutor. Fundaa?:*

6 răspunsuri:
| Cioxan a răspuns:

Vara nu e de stat in casa happy Iesi afara, umbla teleleu, petrece timp cu prietenii! E anotimpul in care trebuie sa lenevesti, bucura-te de vara, fa ceva nebunesc, ceva ce ai vrut sa faci toata viata!

| zurick a răspuns:

Salut! In general este plictisitor singur, (mai ales acum cand e vara)iesi cu prietenii tai pe afara,faceti ce va tuna capul,poti sa-i chemi pe la tine(e mai distractiv cand esti cu cineva), aruncati unul in altul cu baloane cu apa(asta nu in casa, dar faci ce vrei)si incercati sa va mai racoriti, iesi pe la padure, prin parcuri etc

| Ioana300 explică (pentru Cioxan):

Problema e ca am 12 ani! Nu pot sa umblu teleleu...Colegii mei cu care ma inteleg nu stau deloc aproape si nu e sa zici ca am prieteni prin cartier.Ies afara evident dar mai mult timp il petrec in casa sad

| pwp a răspuns:

Fa voluntariat
Du-te la o sala de fitness/bazin
Plimba-te

| BubbleWhitee a răspuns:

Scrie povești,împletește brățări, creează ținute dacă ști să desenezi, pictează, dansează, da o petrecere acasă cu cei mai buni prieteni ai tăi.Nu mare petrecere, ceva simplu și așa cum îți place ție, fă-ți un jurnal ceva, joacă cărți...nu știu.Vara chiar nu este de stat acasă așa cum zice și Cioxan.

| Batgirl a răspuns:

Pot sa faci lucruri handmade...happy