Pentru ca esti idiot
Paai in primul rand ca daca te doare burta al naibi de rau n-ai niciun chef sa intri in apa si apoi cine stie cat ghinion ai in ziua respectiva si te trezesti ca iti curge sange din slip si lumea se uita ciudat la tine O_O.Zic si eu...
Si mie mi s-a intamplat la fel anul trecu si cred ca o sa mi se intample si anul asta, dar eu intram linistita in apa, si imi puneam pe slip un absorbant normal si stateam cam 2 ore in apa si nu am patir nimic.
La plaja poti merge, in apa poti merge insa in apa poti intra cu 15 minute inainte sa plecati, ori inti si sti acolo cat stati sau iesi doar cate 5 minute.
Cred ca pana la urma o sa merg la mare dar o sa stau doar sa ma bronzez.Nu de alta dar tot ce mi-ar mai trebui acum ar fi o infectie sau vreo hemoragie
Ai grija in perioada asta. Oricum daca stai doua saptamani poti avea una pentru apa si una pentru bronzat. Eu nu recomand nicio solutie din asta "geniala", nici sa iei cine stie ce sa nu iti vina, nici sa nu intri in apa...ca poti sa te intorci bolnava si sa iti strici vacanta
Nu prea poti face asa multe, sau nu sanatoase. De exemplu, daca iei pastile anticonceptionale, poti sari peste cele placebo si astfel nu vei mai avea menstruatie in luna respectiva. Dar trebuie sa te fi gandit la asta inainte. Si mai exista medicamente care sa impiedice sau sa intarzie, dar se dau numai cu reteta.
In plus, daca iti vine in curand, tot ai o saptamana de plaja fara griji. Plus, OB-urile cele mici, mici sunt foarte comode si mult prea mici sa iti faci griji ca ai putea pati ceva.
Pai, ori e regulat si stii ca iti vine intr-o anumita perioada de timp, ori ai anumite semne, dureri, esti mai sensibila...
Pai avem simptomele noastre
Aaaaase vede ca nu`s fata
Well, fii fericit ca nu esti
Buna eu am 14 ani ca tine. sincer si eu am avut aproape aceeasi sitoatie ca tine. eu si cu prietenele ne pusesem in plan sa mergem la piscina wekwndul trecut dar cu 3 zile inainte imi venise mestruatia.cum am intrat in apa rece mi s-a oprit. deci ori intri in apa si iti va trece desii va exista riscul sa faci hemoragie ori exista niste ob-uri pentr-u adolescente. sper ca ti-am fost de ajutor. funda please^_^
Yurisa întreabă: