Sunt jucator de cs
o parere buna, adica normala, ele de ce nu poate sa joace counter strike? fiecare avem dreptul la orice joc, de ce, baietii nu se joaca cu papusile?
O parere foarte buna![]()
Cam 80%, poate si mai mult dintre prietenii mei joaca cs
Si o fata e foarte buna la joc si o stiu cam toti ca joaca![]()
Am incercat si eu sa joc, chiar am si jocul in pc, dar cand am incercat sa joc servere pe net nu puteam
Intr`un final am renuntat la idee
Si eu am jucat dar doar putin
stiu multe fete care joaca cs
pai.am o parere buna
de ce n-as avea? e cumva interzis ca fetele sa se joace asta?
fiecare face ce vrea
succes la joc
Si eu am jucat :d
Acum numai joc..majoritatea au coduri..si ma enerveaza ![]()
Dar mi-a placut f mult
Si eu joc cs, imi place
iar pentru restul fetelor care joaca le spun doar atat: bravo voua, tineti-o tot asa!
Sh eu am o prietena care joaca daca ii dau buzz cand e in joc ii vine sa ma "distruga"
Wow, ma bucur ca mai sunt fete care joaca cs, nu stiam ca suntem asa multe.
Ps:Fetelor, sper sa jucam si noi o data!
Misto imi plac fetele care joaca cs
) nu stiu de ce dar am vreo 30 de id de fete care joaca cs si is mult mai cool decat multi baieti smekeri care joaca in pgl
Avem o parere pozitiva... cateodata ramanem uimiti k ne "face" o fata, dar e placut sa avem si fete printre noi...adica cat timp stem death.mai incingem atmosfera, mai radem...![]()
e ok
Si eu joc cs. si mi se pare tare acel joc nu-i nimic rau daca ar juca si fetele asa poate iti fac o prietena sau prieten pe joc
Am vazut fete care joaca cs pe www.la-colt.com se dau admine pentru fete automat va recomand.
E ok sa joace si fetele CS desi rar gasesti fete care sa joace dar e bine ca se gaseste
... care vrea sa dam un cs add id dixu_cs
Este un clan de baieti si unul de fete dar pentru clanul de fete ne mai trebuiesc membri. fetelor care jucati dati add la desire9156.ne mai trebuiesc 2, 3 fete.
Fetelor care jucati cs dati add la desire9156.ne mai trebuiesc 2 membrii pentru clanul de fete.astept.pupici si gg
Este cel mai tare joc ce l-am vazut pana acu
am aproape un an de cand joc,,,, dar,,,, zic k merge destul fde bine avand in vedere ca am inceput sa joc direct pe servere.nu am jucat cu botii...haideti fetilii la cs :X poate ma veti vedea vreodata pe vreun sv cu nickul ciufulita; x
Alexandraadam2 întreabă:
anonim_4396 întreabă: