| Cursed SeaL a întrebat:

Intrebare. Imi place sa mi sug propriul sange, cand ma ranesc, si chestii. E de rau? adica o sa ma transform in vreun bautor de sange sau ce?big grin

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Este un reflex ca atunci cand te ranesti sa-ti lingi rana. Saliva protejeaza rana de o infectie, spala rana, ajuta si sangele sa se coaguleze mai repede.

11 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Nu te ingrijora! Asa fac si majoritatea animalelor! Probabil ceva reminiscente?

| Annitu a răspuns:

Doamnerolling on the floor si eu fac asta.
cautam pe google daca e ceva. rau si-am dat de intrebarea ta. I don't want to see
eu ma ranesc pentru sangesilly
cred ca mai multe sanse am eu sa ma transform.
chill:*

| AdiSR a răspuns:

Citeşte-ţi avatarul!

| Alexandru a răspuns:

Nu e de rau dar poate ar trebui sa incetezi ca e posibil sa faci asta in prezenta altora si acestia sa isi imagineze cine stie ce...
De transformat nu te transformi in nimic, astea sunt doar povesti cu bautorii de sange si alte bazaconii... Pur si simplu controleaza-ti reflexele si...incearca sa nu te mai ranesti. In fond, cat de des te ranesti tu daca asta reprezinta o mare problema pentru tine?
Oricum, numai bine si ai grija!

| piciuk a răspuns:

Vrei sa nu faci risipa de sange laughing nu ai cum sa te transformi in bautor de sange. dupa parerea mea, te uiti la prea multe filme.

| cornel2121 a răspuns:

Yehk, da' de ce ai face asta?

| dynamick007 a răspuns:

Pe parcurs o sa te transformi in Vampir.

| DeeeaBaaa a răspuns:

Stai calm oh go on... adica si eu fac acelasi lucru si ink nu m-am transformat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E najpa-n-o mai fa!
doamnelaughing
bye happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ţi se pare; doar nu te răneşti dinadins pentru asta. Cred că n-ai ce face (dovadă fiind categoria "Timp Liber") :p
În cel mai rău caz, reprezintă un fetiş.

| Cursed SeaL explică:

Ms pentru ajutor, dar la mine nu prea e reflex ca eu nu doar imi "ling rana" eu sug sange pana nu mai iese deloc :p asa ca idee si nu, nu ma uit la prea multe filme waiting