anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta e cel mai indicat sa imi incep relatia sexuala? Acum am doar 13 ani happy!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti fata, varsta minima indicata este 17 ani. Varsta cea mai indicata nu exista. O faci cand te simti pregatita. Cand te poti duce la ginecolog macar o data la 6 luni, cand iti poti asuma riscul unei sarcini (nu exista metoda de contraceptie 100%). la 13 ani nu poti face astea sub nici o forma. Ai putea muri daca ai incerca sa duci o sarcina la termen. In plus, inceperea vietii sexuale inainte de 16-17 ani ti-ar mari imens riscul de cancer de col uterin.
Daca esti baiat, varsta minima indicata este 15-16 ani. De asemenea trebuie sa te simti pregatit, inclusiv sa faci fata riscului unei sarcini.

4 răspunsuri:
carla
| carla a răspuns:

Uite, Brigaela e medic, ti-a dat un sfat avizat. Nu ramane decat sa-l urmezi.

| oana16 a răspuns:

Dupa 18 anihappy
Bineinteles ca se poate si mai repede... daca ai un iubit cu care esti de multa vreme si va intelegeti bine si iubirea este reciproca poti si mai repede. un sfat nu iti distruge viata pentru un baiat pe care il iubesti iar el deloc...ai avea o experienta neplacuta pentru acea"prima data". sper sa ti cont de sfatul meu. te pup

| oana16 a răspuns:

Eu am raspuns la aceasta intrebare crezand ca esti fatabig grin
Daca esti baiat sunt cam tot aceleasi reguli.
Nu uita sa te protejezi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si asa zic ca la 17-18 ani este indicat sa incepi o relati sexuala

Întrebări similare