| MrWrestleMania a întrebat:

La metin2gx sau alte metinuri, nu toate cand deschid imi apare "Sorry, Your system does not support 3D graphics please check your hardware and system configeration then try again"... Ce sa fac? Daca zice ca sistemul nu poate suporta prafica 3D nu inteleg de ce pentru ca am alte jocuri 3d si merg. HELP... Va rog ajutati-ma si spuneti-mi de ce nu merge si ce trebuie sa fac ca sa mearga?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trbuie sa il downloadezi inca o data si asta sa il stergi poate nu e bun jocul dar poti incerca si metin 2 sau metin it privat si eu joc si le ador

5 răspunsuri:
| Apy a răspuns:

Ne pare rău, sistemul dumneavoastră nu are suport pentru grafică 3D, vă rugăm să verificaţi hardware-ul şi configeration sistem, apoi încercaţi din nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am dar mai bine ar fi sa joci metin2 ro fiindca metinul acela merge bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pf frate stiu nici mie nu-mi merg... Ce sa facem jucam RO sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nici metin2ro nu-mi merge tot asa imi zice ...am downloadat multe programe sa ma ajute de o gramada de ori metinu si tot nu merge

| MoTyyLeoniss a răspuns:

Asa imi face si mie frate dar nu stiu de ce incerc sa-l fac demult timp ca mi-a mers pana acum am windovs xp ce sa fac daca vreti sa ma ajutati id meu pantera.amara12 plzz ajutati-ma