Suntemi frati probabil! Locuiesc aici de o jumatate de an... Pur si simplu imi urasc viata de cand am aterizat si eu in Germania Ne certam aproape zilnic ca vreau acasa, ca nu stiu sa vorbesc, ca fetele si baietii ma iau peste picior la scoala. dar totusi am invatat destul de mult germana, desi urasc locul asta.nu stiu in ce tara esti tu, dar aici nu se iese la plimbare cu prietenii, pe afara sau la suc, sunt toti tat de retrasi, totul s-a schimbat de can m-am mutat aici. pur si simplu VREAU ACASA!
As avea o gramada de spus
daca mai vrei sa intrebi ceva trimite-mi un mesaj
De ce am impresia ca acum tastezi din spania numai acolo poti gasi oamenii care sa te trateze cu indiferenta
Dar in ce tara locuiesti? si de ce nu incerci sa mergi la o scoala publica? fie si privata cred ca vei reusi sa socializezi mai mult, si nu ii intreba imediat daca vor sa fie prieteni nussh mai asteapta ceva timp mai iesiti la un suc/cafea/bere nu mai stiu...
Hmm.stiu cum eAm fost si eu un an in Spania si a fost un cosmar. Faptul ca eram romanca ii deranja foarte tare...si ma tratau ca pe o straina tocmai din cauza asta
Probabil asta patesti si tu tot din acelasi motiv.Sau daca nu Poate nu ai gasit inca persoana potrivita care sa fie de acord sa fiti prieteni
Incearca sa mai cauti altii
Explica-le ca vrei prieteni cu care sa iesi sa te distreziSunt sigura ca pana la urma vei gasi pe cineva
Capul sus!
Saracutul de tine ce aiurea, dar in ce tara esti? oricum incearca sa fii mai relaxat, stii cum imi fac eu prieteni? nu-i caut ii las pe ei sa ma gaseasca, adica eu merg pe strada ca toata lumea ma plimb, si tot tacamul.nu ma duc la nici un om sa ii intreb ''vrei sa fim prieteni?''. prietenia nu se spune se arata. de exemplu eu cand merg undeva si nu cunosc pe nimeni ma bag in seama. ii intreb ceva astept putin si zic ceva amuzant, la ce cap patrat am eu ma fac imediat de ras
toti imi zic sa sunt ff amuzanta si se vade pe fata lor ca nu o zic doar asa. oricum si eu sunt cam. aproximativ in aceiasi problema. oarecum, adica cand merg in alte locuri :mol, in parc etc etc.mereu imi fac prieteni noi si mie usor sa vb cu ei dar cand ma duc la scoala mi-e greu sa scot 2 vorbe din gura, pur si simplu ma blochez, nu mai am curaj sa zic ceva. doar asa cat de cat sa zica ca mai respir si eu pe acolo in rest cam toti sunt pe bisericute daca intelegi ce vreau sa zic. uite eu nu sunt acolo unde esti tu ...si sincer daca as fi fost acolo as fi vrut sa fiu prietena ta, deci poate mai vorbim
intotdeauna mi-au placut persoanele noi