| Albinuțăă a întrebat:

Niste ideei de party?:X jocuri? distractii? party cu fete si baieti:X

3 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Si eu iti pot da cateva exemple de jocuri:
1. Puteti lua un vas mare cu apa, si sa puneti o floare, un fruct ceva in interior(fie pluteste, fie nu). Unu/una dintre voi trebuie sa fie legat la maini si sa ia cu gura fructul sau floarea din vas. Cred ca este amuzant.

2. Puteti face un concurs pe echipe sau individual. Obiectivul este acela ca fiecare sa strangeti cat mai multe servetele. Puteti merge la vecini, colegi si sa le cereti. Trebuie sa faceti asta intr-un anumit timp: de ex: la si 20 incepe la si 30 trebuie sa fie toti in clasa. Cine intarzie pierde. Cel care aduna cele mai multe castiga.

3. Puteti juca adevar si provocare

4. Puteti sa faceti un alt mini-concurs:puneti o melodie si trebuie sa cantati sau sa dansati cat mai bine. Trebuie si juriu.

5. Puteti pune o melodie cateva secunde, iar celalalt trebuie sa ghiceasca melodia.

6. Puteti vedea un film de groaza sau o comedie; cu siguranta va veti distra.

Cam astea sunt ideile mele. Succes!

| Aicilef a răspuns:

Eu stiu mai multe jocuri, iti dau cateva exemple:
Prajitura. cei care se joaca isi aleg fiecare cate un ingredient care se foloseshte la prajitura (sare, zahar, lapte, oua, faina glazura, etc) sh un baiat sau o fata care nu si'a ales nimic spune'pentru prajitura imi trebuie...(faina) sh incepe sa loveasca persoana care si'a ales acest ingredient cu un fular.esarfa.curea(ce aveti la indemana), iar persoana lovita spune repede un alt ingredient. sh se continu.
Scumpi daca ma iubestizambeshte'mi la acest joc un baiat sau o fata trebuie sa se aseje la cineva din cei care participa la joc(acestia stau pe scaune sau...jos)sh ii spune; scumpi, daca ma iubestizambeshte'mi' iar cel la care s-a asezat va spune'scumpi chiar te iubesc dar nu pot zambi acum' cine rade trece in locul celui care este in centru(cel care se aseaja la ceilaltzi)
Eu te ciup sh tu nu razi la acest joc...trebuie sa scoatetzi pe toti afara din camera sh sa fie 2 persoane care se ocupa de joc. aceste 2 pers trebuie sa ia ceva sa se murdareasca pe maini (catran) sh cheama pe rand 2 cate 2 echipe din cei scosh din camera sh ii trag de obraz sh de nas sh le zic'eu te ciup sh tu nu razi(fara ca ei sa observe ca sunt murdaritzi pe fata)sh dupa le aratatzi o oglinda.
mie imi plac.sh mai stiu. daca iti plac imi scrii un mesaj si iti mai spun sh altele pe mess sau pe TPUbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jocul meu preferat este 7 minute in rai :X...in acest joc se du 2 persoane(1baiat si 1 fata)intr-o camera si acolo fac ce vor ei timp de 7 minute, fara sa stie nimeni ce fac acolo love struck