Noutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră

Noutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră

Fă-ți timp să te bucuri de bunătățile pe care ți le oferă orașul! Ai auzit de Fundația Calea Victoriei? Este acel loc din București unde poți să-ți cultivi creativitatea și abilitățile de comunicare. Au în program o mulțime de cursuri: comunicare, fotografie, mitologie, psihologie, bune maniere, scenaristică, stil vestimentar și multe altele. Chiar și un curs despre arta de a alege un vin bun, curs la care poți degusta în tihnă un pahar de vin în casa cochetă și spațioasă din C. A. Rosetti, numărul 47.

Întâlnirile au loc seara, de la ora 19:00, numai bine ca tu să poți ajunge la timp de la birou. Ce zici de un curs de tehnici de negociere? Te-ar putea ajuta să obții mult dorita mărire de salariu. Sau de un atelier de design interior, foarte nimerit pentru planurile tale de reorganizare a casei? Ai putea chiar să-ți faci curaj și să-ți pui gândurile și emoțiile în culori, la atelierul de pictură. Saaau să-ți extinzi cultura generală, la cursul despre mituri celebre sau la cel despre arhitectură.

Oricare ar fi preferințele tale, sigur vei obține trei lucruri importante: prieteni noi, idei proaspete și poftă să explorezi în continuare domenii care-ți țin mintea în mișcare. Adică exact ce ai nevoie pentru următorul pas din carieră sau în viața personală. 

Înscrie-te pe contact@victoriei.ro . Uite ce cursuri te așteaptă în luna aprilie:

---

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 11 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Sunt cateva foarte tentante si interesante.
Bucureştiul de altădată prin ochii călătorilor străini, Baroc şi clasic în arhitectură: Italia şi Franţa secolului al XVII-lea, Atelier de dicție și de vorbire, Cele mai frumoase mituri din istoria universală, Bunele maniere şi eticheta în societate, Curs de fotografie urbană pentru începători. Dar nici restul nu sunt d lepadat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează