| DV7 a întrebat:

Am o priblema la PC. Am windows 7.Am instalat demult fifa 10 laughing. La un moment dat s-au facut toate aplicatiile de pe desktop cu imaginea fifa.Nu stiu ce sa fac sa scap de ea.Am scanat windows, da nimic.Ma puteti ajuta? Dau vot si funda pentru cine ma ajuta sa vad aplicatiile cu imaginea corecta fara se le iau din C, D si E!

3 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Incearca sa dai un restart la pc, sau inchidel si aprindel din nou, daca nu merge, e doar o mica eroare, care se intampla uneori la jocuri gen fifa, mie mi s-a mai intamplat sa nu mai vad deloc imaginile la aplicatii.
Oricum, daca nu merge cu ce am zis eu, la fiecare aplicatie, dai click dreapta, options, find target, si te duce direct in folderu unde e instalata aplicatia, si de acolo stii tu ce sa faciwinking

| cornel13 a răspuns:

E o eroare eu am patit-o la fifa 11, dai restart de vreo 3 ori si refresh si daca nu merge steri acele scuraturi pe care la ai pe desktop si le pui iar.

| Dannaa a răspuns:

Trebuie sa-ti dezinstalezi fifa(de la CONTROL PANEL). Daca nici dupa ce ti-ai dezinstalat jocul nu ti s-a rezolvat problema, trebuie sa-ti schimbi windownsul.