| ACTH a întrebat:

Salut.
Am un Hyundai Accent din 2006 caruia i-am pierdut radio-ul (partea pe care puteam sa o scot, s-o bag in torpedou, si apoi s-o bag la loc) - de la el controlam volumul, posturile de radio, etc.
L-am pierdut de ceva vreme si as vrea sa stiu daca se potriveste orice alt radio.
Vreau sa iau de pe mediagalaxy, eMAG sau orice magazin ceva cu bluetooth, am vazut ca sunt in jur de 2-300 lei. Nu asta e problema, insa ma intereseaza daca se potriveste. Sa se conecteze la boxele masinii, sa pot asculta radio, etc.
Nu ma pricep deloc.
Multumesc mult

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Se potriveste alt radio, dar cel mai bine este sa il scoti pe al tau de la masina si sa il ai cu tine cand mergi sa cumperi altul.

3 răspunsuri:
| ACTH explică (pentru relian):

Pe al meu oricum nu il mai am si de aceea vreau sa cumpar unul nou.
Deci daca ma duc si cumpar doar asta,
https://mediagalaxy.ro/......DSXA210UI/
Tot ce trebuie sa fac este doar sa il pun? Nu trebuie sa montez ceva, fire, etc? Multumesc.

| relian a răspuns (pentru ACTH):

Are in spate cabluri ce trebuiesc conectate.Vine cu schema ce cabluri trebuiesc conectate si unde.Ce ai tu la masina este la fel conectat, scoti afara pe ala al tau si conectezi pe astlantu.
Daca esti femeie nu stiu daca o sa poti face tu asta, dar gasesti tu pe cineva sa te ajute.

| relian a răspuns (pentru ACTH):

Cum pe al tau oricum nu il mai ai? Tu faci confuzie intre fata unui radio si radio ca aparat.Radioul este ala bagat in bord,ce ai pierdut tu este doara fata acelui radio, comenzile, radioul este acolo, trebuie scos si cumparat altul cu fata detasabila sau fara, de care vrei tu, apoi il montezi.