anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care au prins Fox Kids, ce desene v-au placut!
funda

Răspuns Câştigător
| ionif a răspuns:

Viata cu Louie, Copii de la 402 etc...

21 răspunsuri:
| Andreeaa29 a răspuns:

Copiii de la 402.Imi placeau muultlove struck

| DinaraStakhovska a răspuns:

Spiderman, Copii de la 402, Viata cu Louie, Cei 4 Fantastici mai multe dar cel mai mult mi-a placut `Regele Shaman` big grin
Funda? big grin

| l0kel0ke a răspuns:

Louie, Andy larkin, Spiderman numai stiu ca eram mic oricum imi placeau multe! Funda?

| RainUmbrella a răspuns:

Copiii de la 402 parca era, spioanele ce-i cu andy si multe altele nici nu mai stiu cum se numesc dar mi le amintesc

| Scherimuvi a răspuns:

Hhhh ma uitam cand aveam 7 sau 8 ani pe atunci imi placea
dar acum nu stiu ce desene mai sunt pe el
ca credeam ca la scos din functiune
si arsicum nul mai prindeam

| Edyy_8793 a răspuns:

Eu am prins si mi-au placut: Viata cu Lue si nu le mai stiu bine dar imi placeau toate era un program frumoswinking

| PinkDea a răspuns:

Viata cu Louie, Copii de la 402

| Andrewz a răspuns:

Viata cu louie, piratul jack cel teribil, ticbig grin

| sweet0girl a răspuns:

Era un desen cu printesa sisi parca pe fox kids care imi placea la nebunie :X dar nu mai tin minte altceva pentru ca eram mica aveam 4 -5 ani

Răspuns utilizator avertizat
| DiannaDia a răspuns:

Viata cu luei, cei cu andy si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte altele.

| Teils a răspuns:

Copiii de la 402 happy

| adda_3343 a răspuns:

Mia placut la nebunie robogandacelu sh copii de la 402laughingerau fenomenale nu pierdeam nici un episodlove struck

| Dildau a răspuns:

Viata lui Louie, Copii de la 402, Familia " De ce?" Capitanul Jack cel Teribil si cam atatea imi amintesc. Inca le ador :X

| ItsMyTime a răspuns:

Ala cu detectivul robot si cu nepoatasa care dezlegau misterele unei mini diabolice da nu stiu cum se numeste ca au treut vreo 7 ani de atunci si mi-a placut si ala cu cei doi vrejitori si ala cu piratul http://www.google.ro/......tp?/imgres si ala cu grasanu http://www.google.ro/......tp?/imgres si ala cu pisica http://www.google.ro/......tp?/imgres si x men da fox kids avea cele mai tari desene nu ca acum cu alea de la tv

| Criissuu a răspuns:

Viata cu Louie
Copii de la 402
Lumea lui Boby
Dennis pericol public
Familia Tofu
Printesa Sisi
Familia de ce?

| EllaEllii a răspuns:

Mie mi-au placut:
-Viata cu Louie
-Copii de la 402
-Ce-i cu Andy
-Denis pericol public
-X-man
-Spider-man
-Diabolik
-Familia Tofu
-Printesa Sisi
Si multe altele astea mi-le aduc aminte, acum au aparut tot felul de prosti.La desenele acestea se putea uita toata lumea, acum Disney junior pentru copii oana in 7 ani iar restul cu razboaie, lupta, etc.

| 123ghf a răspuns:

Eek,Louie,Piratul Jack, Bobby's world, 402 etc.

| ItsMyTime a răspuns:

Sa nu uitam si de regele shaman care era cel mai tare si nu pierdeam nici un episod da pacat ca nu a avut terminare si heman la fel le urmaream cu sufletul a gura era prea tare da nu am vazut ultimul episod puteti sa imi dati ulimul episod cu un lick?

| andreiandrei022 a răspuns:

Copii de la 402, Ce-i cu Andy, Spioanele, Oraselul Lenes, Spiderman si multe altele.

| DiannaDia a răspuns:

Cateva din acestea mai dau pe kids.co denis pericol public